Κάτι τρέχει στον Έβρο
Συνεχίζονται τα προβλήματα του Συλλόγου Αιμοδοτών Φερών με την Εφορία
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η εφορία επέβαλε πρόστιμο 65 χιλιάδων ευρώ στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φερών, έπειτα από φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα βιβλία του συλλόγου, για το διάστημα 2000-2009, και παρά τις ενέργειες του Συλλόγου, δεν έχει υπάρξει ακόμα κανένα αποτέλεσμα.
Αντιθέτως σαν αποτέλεσμα όλο αυτό έχει το ποσό των 65 χιλιάδων να αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός, ενώ όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Μπιριντζής, στο Θράκη Νετ έχουν ήδη γίνει και δεσμεύσεις λογαριασμών.
Παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του, και τη βοήθεια στον άγνωστο πάσχοντα, δήλωσε ο Πρόεδρος.
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φερών, είναι πρώτος πανελλαδικά, σε προσφορά αίματος, αναλογικά με τον πληθυσμό της πόλης.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






