Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σύντομα ξεκινάει τη λειτουργία του το ΚΕΠ στη Νέα Χηλή

Σύντομα ξεκινάει τη λειτουργία του το ΚΕΠ στη Νέα Χηλή

25-01-2022

Και επειδή ένα μόνο Κ.Ε.Π. δεν είναι αρκετό για τα πληθυσμιακά δεδομένα της Αλεξανδρούπολης, πολύ σύντομα ένα 2ο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών αναμένεται να λειτουργήσει στη Νέα Χηλή προς διευκόλυνση των συνδημοτών μας που διαμένουν στη δυτική πλευρά του Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, όπου θα στεγαστεί το νέο Κ.Ε.Π. βρίσκονται σε εξέλιξη τόσο στο εσωτερικό του όσο και εξωτερικά όπου τις ημέρες αυτές κατασκευάζεται η απαραίτητη ράμπα για την πρόσβαση ατόμων με αναπηρία.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τη λειτουργία δύο νέων ΚΕΠ στη Δημοτική Ενότητα Αλεξανδρούπολης.

Το 1ο θα λειτουργήσει στην περιοχή της οδού Άβαντος και το 2ο στη Νέα Χηλή.

Με αυτή την πρωτοβουλία της, η Δημοτική αρχή αποκεντρώνει τις υπηρεσίες των ΚΕΠ ώστε οι Δημότες να μην είναι υποχρεωμένοι να κινούνται στο κέντρο της πόλης και να εξυπηρετούνται τάχιστα χωρίς χρονικές καθυστερήσεις.

Η στελέχωση των δύο νέων ΚΕΠ θα γίνει με υπαλλήλους που θα προέρχονται από τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο εξοπλισμός και τα έξοδα λειτουργίας των ΚΕΠ θα καλύπτονται αποκλειστικά από τον Δήμο.