Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σύσκεψη παραγωγών οσπρίων στις Φέρες

Σύσκεψη παραγωγών οσπρίων στις Φέρες

23-01-2016

Σύσκεψη με τους παραγωγούς οσπρίων των Φερών αλλά και των ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Φερών την Πέμπτη 21-1-2016.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από δημόσια πρόσκληση του Αντιδημάρχου Φερών & πρωτογενούς Τομέα κ. Γκότση Νικολάου με θέμα: Το ενδιαφέρον που προέκυψε από εμπόρους για την απορρόφηση των οσπρίων.

Παρών στην σύσκεψη ήταν ο Γκαμπαερίδης Κωνσταντίνος Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Αντιδήμαρχος Φερών & πρωτογενούς Τομέα κ. Γκότσης και ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη, ενημέρωσαν για τις δυνατότητες που δίνει η αδελφοποίηση της Αλεξανδρούπολης με Δήμους και Επιμελητήρια της Περιοχής της Αγίας Πετρούπολης για την εξαγωγή προϊόντων της περιοχής μας στη Ρωσία.

Οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν το ενδιαφέροντους καθώς και τη διάθεση για τη δημιουργία συνεταιρισμού και την εναρμόνισή τους στην ορθή πρακτική των εξαγωγών.

Τ' αποτελέσματα της σύσκεψης ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικά και ενδιαφέροντα, ενώ η συνάντηση αναμένεται να επαναληφθεί τη Δευτέρα 25-1-2016 και ώρα 13:00 στο Δημοτικό κατάστημα Φερών.

Αξίζει να αναφερθεί πως στη σύσκεψη της Δευτέρας θα συμμετάσχει και η Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δ.Π.Θ. από Ορεστιάδα μετά από επικοινωνία με τον Κοσμήτορα της Σχολής κ. Σπύρο Κουτρουμπά  προκειμένου να υπάρξει και η στήριξή τους στο εγχείρημα.