Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Κλειώ Τζανταρμά, φιλόλογος και διευθύντρια του Φροντιστηρίου “Ευκλείδης” στην Ορεστιάδα.
Η Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Κλειώ Τζανταρμά, φιλόλογος και διευθύντρια του Φροντιστηρίου “Ευκλείδης” στην Ορεστιάδα.

Τα 10 τμήματα "ευκαιρίες" για τις Πανελλήνιες 2021 από τη σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού Κλειώ Τζανταρμά

20-05-2021

Η Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Κλειώ Τζανταρμά, φιλόλογος και διευθύντρια του Φροντιστηρίου "Ευκλείδης", μας παρουσιάζει τα δέκα τμήματα που αποτελούν "ευκαιρία" για τις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις.

Τα καλύτερα "διαμαντάκια" με βάσει τις προοπτικές και τα επαγγελματικά δικαιώματα που προσφέρουν βρίσκονται και την Περιφερειακή Ενότητα του Έβρου. Κάθε χρονό παρατηρούμε σχολές που μένουν στο "περιθώριο" λόγω των χαμηλών βάσεων αλλά της χαμηλής ζήτησης από την πλευρά των υποψηφίων. Φέτος όπως είναι ήδη γνωστό θα ισχύσει η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στις σχολές, επομένως δεν υπάρχει η διαφοροποίηση στις χαμηλές και υψηλές βάσης.

Παρακάτω ακολουθούν τα δέκα τμήματα "ευκαιρίες" για τις Πανελλήνιες 2021:

Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών – Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Ηράκλειο Κρήτης (Συντελεστής Ε.Β.Ε 2021:0.9), Τμήμα Μαθηματικών στη Σάμο (Συντελεστής Ε.Β.Ε 2021:0.8)

Τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Αλεξανδρούπολη (περσινά μόρια 11.800)

Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στη Σάμο (Συντελεστής Ε.Β.Ε 2021:0.8)

Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών στη Χίο

Αγροτικής Ανάπτυξης στην Ορεστιάδα (Συντελεστής Ε.Β.Ε 2021:0.8)

Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού στη Θήβα (Συντελεστής Ε.Β.Ε 2021:0.8), Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας στη Κατερίνη (Συντελεστής Ε.Β.Ε 2021:0.8)

Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων στην Ορεστιάδα

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στη Μυτιλήνη