Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

e - υεξία

Τα Vita Plus Αλεξ/πολης σας παρέχουν την πιο σύγχρονη σωματοανάλυση.

Τα Vita Plus Αλεξ/πολης σας παρέχουν την πιο σύγχρονη σωματοανάλυση.

25-10-2015

Η πιο σύγχρονη σωματοανάλυση είναι πλέον γεγονός! Και βρίσκεται στα Vita Plus Αλεξανδρούπολης! Για ακόμη μια φορά τα Vita Plus σας προσφέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να μπορέσετε να μάθετε τα πάντα για το σώμα σας.

Σας παρουσιάζουμε το νέο λιπομετρητή Tanita MC780. Αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στην επαγγελματική σειρά ζυγών - λιπομετρητών της Tanita.

Έχει σχεδιαστεί να δουλεύει ως αυτόνομη μονάδα στην οποία μπορεί κάποιος να ανεβεί και να μετρηθεί χωρίς την βοήθεια εξειδικευμένου χρήστη.

Μία πλήρης ανάλυση σύστασης σώματος εκτελείται σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Θα μείνετε έκπληκτοι για αυτά που μπορείτε να μάθετε! Σε μόλις 5 λεπτά τα αποτελέσματα θα βρίσκονται στα χέρια σας.

Οι αναλύσεις που γίνονται στο σώμα είναι πολλές και σας παραθέτουμε μερικές παρακάτω:

1. Μάθετε το ποσοστό λίπους στο σώμα σας 2. Μάθετε τα κιλά λίπους στο σώμα σας 3. Μετρήστε την άλιπη μάζα 4. Γνωρίστε τη μυϊκή μάζα στο σώμα σας 5. Μέτρηση συνολικών υγρών 6. Εξωκυττάριο και ενδοκυττάριο υγρό, διαπιστώστε κατακρατήσεις στο σώμα σας 7. Δείτε το δείκτη μάζας σώματος 8. Μέτρηση σπλαχνικού λίπους 9. Βασικός μεταβολικός ρυθμός 10. Μεταβολική ηλικία, δείτε την πραγματική ηλικία των κυττάρων σας 11. Ισορροπία μυϊκής μάζας 12. Επίδοση μυών κάτω άκρων 13. Τμηματική ανάλυση για κάθε κάτω και άνω άκρο και στον κορμό ξεχωριστά: ποσοστό λίπους και αξιολόγηση, μυϊκή μάζα kg και αξιολόγηση

Είσαι αθλητής και θέλεις να μάθεις ποιο σημείο του σώματος σου έχει λιγότερη μυϊκή μάζα; Τώρα μπορείς να μάθεις και να ρυθμίσεις τον τρόπο προπόνησής σου χωρίς αμφιβολίες. Με τις επαναλαμβανόμενες μετρήσεις μπορείς να δεις την πορεία σου και τον κόπο των προσπαθειών σου να αποδίδει!

Θέλεις να μάθεις αν όντως χάνεις λίπος ; Κάνε την 1η μέτρηση και μετά από 2 εβδομάδες τη 2η! Δες αν όντως τα κιλά που έφυγαν είναι κιλά λίπους!

Αποκτείστε μια πλήρη εικόνα του σώματός σας με ακρίβεια που θα ζηλέψουν πολλοί!

Και όλα αυτά με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!

Vita Plus Αλεξανδρούπολης, Βενιζέλου 33, 25510 36636, www.vita-plus.gr