Σήμερα είναι: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
greek english turkish
TIMI MIKRO AL FARO BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τετ-α-τετ συνάντηση Ναθαναήλ Ρήγα με Χρήστο Μέτιο

Τετ-α-τετ συνάντηση Ναθαναήλ Ρήγα με Χρήστο Μέτιο

07-02-2018

O απερχόμενος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ρήγας Ναθαναήλ επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο μετά την προαγωγή του από το βαθμό του Αρχιπύραρχου στο βαθμό του Υποστράτηγου και την τοποθέτησή του στη θέση του Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο κ. Ρήγας ευχαρίστησε τον κ. Μέτιο για τη συνεργασία τους, ενώο  κ. Περιφερειάρχης από την πλευρά του συνεχάρη τον κ. Ρήγα για την προαγωγή του και του ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στην εκτέλεση των νέων του καθηκόντων.

Ο κ. Ρήγας Ναθαναήλ κατάγεται από την Κορνοφωλιά Νομού Έβρου Δήμου Σουφλίου ενώ έχει υπηρεσία επί 15 ολόκληρα χρόνια στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Αθηνών και στην 1η Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Παράλληλα έχει υπηρετήσει στις πυροσβεστικές υπηρεσίες του Έβρου και της Θράκης και ήταν ο τελευταίος Διοικητής της 4ης Ε.Μ.Α.Κ.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά, ξεχωριστά και ιδιαίτερα συμβάντα (όπως στους σεισμούς του Αιγίου) και έχει τιμηθεί με ηθικές και υλικές αμοιβές από το Πυροσβεστικό Σώμα.

Όλια Γκαντανίδου

RUN Greece