Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2018 πέτυχε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

Την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2018 πέτυχε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

19-05-2018

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε ο κύκλος των εγχώριων διοργανώσεων για τον δικό μας Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Πριν από 3 εβδομάδες στην Πτολεμαιδα κολύμπησε τα 100μ πεταλούδα σε χρόνο 1'01''64 πραγματοποιώντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2018.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ο Δημοσθένης επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση, κολυμπώντας τα 100μ. Πεταλούδα ακόμη γρηγορότερα σε 1'01''03, παραμένοντας στην κορυφή παγκοσμίως, κέρδισε 4 χρυσά μετάλλια, ενώ πέτυχε και ένα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. Πρόσθιο.

Συνέχεια τώρα έχουν οι διεθνείς διοργανώσεις αρχίζοντας με το μεγαλύτερο παγκόσμιο meeting αυτό του Βερολίνου στις 6-10/6.
Επόμενος σταθμός οι Μεσογειακοί αγώνες αρτιμελών στην Ισπανία στις 23-26/6 όπου και κλήθηκε να λάβει μέρος ο Δημοσθένης.

Τέλος ο μεγάλος στόχος της φετινής χρονιάς είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 13-19/8 στο Δουβλίνο.
Εμείς πήγαμε και συναντήσαμε το Δημοσθένη στο φυσικό του χώρο, το κολυμβητήριο και σε δηλώσεις του μας ανέφερε "Είμαστε σε περίοδο σκληρής προετοιμασίας. Όλα εξελίσσονται βάση προγράμματος, είμαστε πολύ καλά, κυρίως χωρίς τραυματισμούς, με πολύ καλή διάθεση και όρεξη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους μέχρι τώρα χρόνους μας γι αυτή την περίοδο, με τον μεγάλο μας στόχο να είναι τον Αυγουστο..."

Ενώ συνέχισε λέγοντας "Είναι μια περίεργη και δύσκολη χρονιά μιας και υπάρχουν πολλές αλλαγές στους κανονισμούς κολύμβησης παγκοσμίως στους οποίους θα πρέπει και εμείς να προσαρμοστούμε!"

Και φυσικά στο τέλος ευχαρίστησε όλους όσους τον στηρίζουν λέγοντας χαρακτηριστικά "Ευχαριστώ πολύ τους συλλόγους μου Ηρόδικο και ΟΦΘΑ που βρίσκονται δίπλα μου, τον προπονητή μου που περνάμε ατέλειωτες ώρες μαζί καθώς και όλους όσους βρίσκονται κοντά μας, πιστεύουν σε μένα και διευκολύνουν με τον τρόπο τους το δύσκολο αγώνα μας!"