Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του ΕΟΔΥ για τρεις περιοχές του Έβρου - Σημεία δειγματοληπτικού ελέγχου
Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορονοϊό σε όλο τον Έβρο. Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν εχθές, Πέμπτη 1 Απριλίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στην Αλεξανδρούπολη και στην Σαμοθράκη.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα ανά περιοχή:
Στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου Έβρου: Πάρκο Πλατανάκια, Αλεξανδρούπολη. Πραγματοποιήθηκαν 64 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου: Κτελ Αλεξανδρούπολης. Πραγματοποιήθηκαν 35 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου: Χώρα Σαμοθράκης. Πραγματοποιήθηκε ένα rapid test, τα αποτελέσματα των οποίου ήταν αρνητικό.
Παράλληλα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενεργεί σήμερα σε τρία σημεία δωρεάν ελέγχους ανίχνευσης της νόσου Covid_19, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, Πάρκο Καρτάλη στην Αλεξανδρούπολη και Σουφλί στην οδό Παπαναστασίου Μαρίας 5.
- Μελέτη για τη διαχείριση του πόσιμου νερού στη Σαμοθράκη
(02-10-2025) - "Ζημιά" 135.000 ευρώ από το φετινό Φεστιβάλ Άρδα στην Ορεστιάδα
(02-10-2025) - Πόσα χρήματα παίρνουν οι Δήμοι του Έβρου, για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"
(02-10-2025) - Από 1η Ιανουαρίου η πλήρης αποζημίωση των στρατιωτικών για νυχτερινή απασχόληση
(02-10-2025) - Πάλι "ξεφόρτωμα" σε γνωστή κεντρική γωνία της Αλεξανδρούπολης
(02-10-2025)
EN
TR






