Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τι ωραία που θα ήταν αν κάποιος... αρμόδιος καθάριζε την παραλία κάτω από το Φάρο
Μετά την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης στην Αλεξανδρούπολη, υπάρχει μεγάλη απήχηση από τον κόσμο καθώς καθημερινά μικροί και μεγάλοι "λιάζονται" σε εκείνο το σημείο και απολαμβάνουν την βόλτα τους στην πανέμορφη (επιτέλους) παραλιακή ζώνη.
Εδώ ακριβώς όμως δημιουργείται ένα οξύμωρο σχήμα. Πως είναι δυνατόν να απολαμβάνει ο πολίτης την βόλτα του δίπλα στα μπάζα; Ενώ η παραλιακή έγινε πλέον το "στέκι" των Αλεξανδρουπολιτών και θα συνεχίζει να γεμίζει ακόμη περισσότερο με τον καιρό, ωστόσο κανένας αρμόδιος δεν σκέφτηκε ποτέ να καθαρίσει όλα αυτά τα μπάζα, τα ξύλα, τις βρωμιές, τα σκουπίδια και ότι άλλο μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο από το να παίξει ένα μικρό παιδί στον αιγιαλό.
Επί πολλά χρόνια δεν έχει "ακουμπήσει" κανέις εκείνο το σημείο και το μόνο που μπορεί να βρει κανείς είναι βρωμιές και επικίνδυνα υλικά.
Είναι πολύ κρίμα τα παιδιά να μην μπορούν να παίξουν στον γιαλό ή να παίζουν με κίνδυνο.
Αρμόδιος για τον καθαρισμό της άμμου είναι ο Ο.Λ.Α. Αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που καθαρίσατε κάτι στην περιοχή του λιμανιού; Μήπως πρέπει να το κάνει και αυτό ο Δήμος ή εθελοντές δημότες;
Ακολουθεί βίντεο μέσα από την κάμερα του e-evros.gr όπου η εικόνα "μιλάει" από μόνη της:
- Πρωθυπουργός και Υπουργοί στην Ορεστιάδα, για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη (video)
(03-10-2024) - Υπέρ διχοτόμησης του Έβρου η Ορεστιάδα - Κατά το Διδυμότειχο
(03-10-2024) - Επανήλθε ο Δήμαρχος Σουφλίου για την Κτηνιατρική Σχολή
(03-10-2024) - Επτά αιτήματα από την Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας
(03-10-2024) - Ο Πρωθυπουργός στην Ορεστιάδα για το σχέδιο ανάπτυξης του Έβρου (video)
(03-10-2024)