Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από τη σημερινή τιμητική εκδήλωση, αφιερωμένη στους Πρωταθλητές Ελλάδος στα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.
Στιγμιότυπο από τη σημερινή τιμητική εκδήλωση, αφιερωμένη στους Πρωταθλητές Ελλάδος στα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Τιμήθηκαν οι πρωταθλητές της ομάδας αγοριών πετοσφαίρισης του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης (video)

27-05-2022

Πανηγύρισαν και επίσημα τη νίκη τους οι αθλητές της ομάδας αγοριών πετοσφαίρισης του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης!

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση στον αύλειο χώρο του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης για τους Πρωταθλητές Ελλάδος, για τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ που έφεραν στον Έβρο μία μεγάλη νίκη και τους ευχαριστούμε πολύ!

Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης νίκησαν το Λύκειο Πάφου από την Κύπρο με σκορ 3-1 στο Πανελλήνιο και Παγκύπριο Σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ που διεξαγόταν στην Πρέβεζα και έτσι κατάφεραν και σήκωσαν το πολυπόθητο κύπελλο.

Ο προπονητής τους κ. Χρήστος Γκαρνέτας τους βοήθησε να κατακτήσουν την κορυφή και να επιστρέψουν στην Αλεξανδρούπολη με την κούπα.

Με αυτή την νίκη οι αθλητές πήραν το πολυσήμαντο εισητήριο για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε ένα μήνα στη Βραζιλία.

Δείτε παρακάτω την ώρα της απονομής των μεταλίων στην Πρέβεζα αλλά και τη live μετάδοση του e-evros.gr από την τιμητική εκδήλωση που έγινε σήμερα το πρωί, στον αύλειο χώρο του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης αλλά και βίντεο του e-evros.gr με διάφορα στιγμιότυπα: