Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου Χ. Γιαλαμάς απονέμει την τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο Γενικό Αστ/κο Δ/ντη ΑΜ - Θ Νίκο Μενεξίδη.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου Χ. Γιαλαμάς απονέμει την τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο Γενικό Αστ/κο Δ/ντη ΑΜ - Θ Νίκο Μενεξίδη.

Τιμητική πλακέτα απένειμε η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου στον απερχόμενο Γενικό Αστ/κο Δ/ντη ΑΜ - Θ Νίκο Μενεξίδη

11-02-2020

Το μεσημέρι της Τρίτης αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου παρευρεθηκε στη λιτή και σεμνή τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακου Αστυνομικού Διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Συνεχάρει τον Ταξίαρχο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, δεδομένης της τοποθέτησής του στη θέση του Γενικού Αστ/κου Δ/ντη ΑΜ - Θ  και του ευχήθηκε δημιουργική και επιτυχημένη θητεία ενώ διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία για την συνέχιση της άριστης θεσμικής συνεργασίας.

Στη συνέχεια η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου απένειμε τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο Γενικό Αστ/κο Δ/ντη Α. Μ. & Θ., Αντιστράτηγο ε. α. κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και την πατρίδα.

"Όλα αυτά τα χρόνια πορευθήκαμε μαζί σε κοινούς στόχους, που αφορούσαν το μεταναστευτικό και της Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης. Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας αναζητήσαμε λύσεις στα προβλήματα των Συναδέλφων και στάθηκε αρωγός στα δίκαια αιτήματα μας. Θέσαμε τις βάσεις για την επόμενη μέρα της ελληνικής συνοριοφυλακής.

Του ευχήθηκαμε υγεία, ευημερία και οικογενειακή ευτυχία. Συνεχίζουμε στο δρόμο της Προσφοράς και της Ενότητας." αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου.