Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τμήματα ανεμογεννητριών θα μεταφερθούν από την Εγνατία Οδό - Τι θα ισχύει με την κυκλοφορία

Τμήματα ανεμογεννητριών θα μεταφερθούν από την Εγνατία Οδό - Τι θα ισχύει με την κυκλοφορία

04-02-2023

Την έκδοση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία Οδό ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης προκείμενου να εξέλθουν από αυτή υπερμεγέθη οχήματα της κατασκευάστριας εταιρίας με την επωνυμία «LITHOS-AIOLOS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. » που μεταφέρουν τμήματα ανεμογεννητριών του Αιολικού Πάρκου «Μάνδρα».

Ειδικότερα, για να πραγματοποιηθεί η έξοδος από την Εγνατία Οδό (Λ.Ε.Α. της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων, στην χ.θ.592+500 στο ρεύμα αυτής με κατεύθυνση προς Κομοτηνήτων βαρέων-υπερμεγέθη οχημάτων θα αποκλειστεί προσωρινά η δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας (εκτός των ανωτέρω οχημάτων που θα κινούνται στον αποκλεισμένο χώρο).

Ο αποκλεισμός θα είναι ολιγόωρος σε προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα και θα πραγματοποιείται, αφού πρώτα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη οριζόντια και κάθετη σήμανση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, σύμφωνα με την ανωτέρω (4) σχετική και την συνημμένη σε αυτή εγκεκριμένη Μελέτη Σήμανσης , προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών.

VW Τερζενίδης

 Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί των ανωτέρω τμημάτων του οδικού δικτύου (και κατ΄ επέκταση οι διελεύσεις των βαρέων οχημάτων), να πραγματοποιείται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και να λαμβάνει χώρα τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Μετά από κάθε διέλευση να απομακρύνεται η εργοταξιακή - προσωρινή σήμανση και η οδός νααποδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία , απόλυτα καθαρή από ξένες ύλες.

 Σε καμιά περίπτωση δεν θα διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων επί του αυτοκινητόδρομου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από 03/02/2023 μέχρι την 31-03-2023.