Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το Εργατικό Κέντρο Έβρου στηρίζει τον αγώνα των 50 περίπου εργαζομένων του ομίλου SAOS FERRIES

Το Εργατικό Κέντρο Έβρου στηρίζει τον αγώνα των 50 περίπου εργαζομένων του ομίλου SAOS FERRIES

15-09-2019

To Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου στηρίζει το δίκαιο αγώνα των 50 περίπου εργαζομένων του ομίλου SAOS FERRIES, οι οποίοι ζητούν την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους μετά από την κήρυξη της εταιρίας ως έκπτωτη.

"Μετά από συνάντηση του Προέδρου του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου με την επιτροπή εργαζομένων του ομίλου SAOS FERRIES και αφού ακούσαμε και καταγράψαμε τις προτάσεις και τις ανησυχίες των εργαζομένων, δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε την προσπάθεια με κάθε μέσο που διαθέτουμε, ώστε να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας.

Παράλληλα, εκφράζουμε την κατανόησή μας ως προς την ταλαιπωρία που πέρασαν πολλοί τουρίστες που εγκλωβίστηκαν στο νησί, άλλα, πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι εργαζόμενοι , οι οποίοι δούλευαν για εκείνο το διάστημα από το πρωί έως και αργά το βράδυ, παρόλο που δεχόντουσαν καθημερινά ύβρεις και προπηλακισμούς, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό και
ουδεμία ευθύνη φέρουν για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Η ικανοποίηση του αιτήματος των εργαζομένων επιβάλλεται να γίνει άμεσα. Οι βουλευτές του νομού μας και ο περιφερειάρχης πρέπει να παρέμβουν στα αρμόδια υπουργεία, ώστε να δοθεί άμεσα λύση με σημαντικό μέλημα την διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων" καταλήγει η ανακοίνωση.