Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το νερό σχεδόν επέστρεψε στο Διδυμότειχο, όπου κόπηκε και το ρεύμα!

Το νερό σχεδόν επέστρεψε στο Διδυμότειχο, όπου κόπηκε και το ρεύμα!

11-01-2019

Σε διαρκή αναστάτωση βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα το Διδυμότειχο, με τους κατοίκους πια να σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας πολλές περιοχές στο ψηλότερο κομμάτι της πόλης δεν είχαν νερό, ακολούθησε διακοπή ρεύματος.

Συγκεκριμένα, χθες (10/01) λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της ΔΕΥΑ για την αποκατάσταση του προβλήματος ύδρευσης, ακολούθησε διακοπή ρεύματος.

Από το μεσημέρι η ευρύτερη περιοχή της Πλωτινώπολης και του Συνοικισμού βυθίστηκαν στο σκοτάδι, με τους κατοίκους να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Δεν ήταν λίγα τα σπίτια τα οποία βρήκε το πρωί χωρίς ρεύμα.

Η βλάβη εντοπίστηκε σε πυλώνα της ΔΕΗ, με τα συνεργεία να εργάζονται μέχρι και τις 2 το πρωί προκειμένου να την αποκαταστήσουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί έως και τις 11 το πρωί.

Την ίδια στιγμή, η ΔΕΥΑΔ ενημερώνει ότι λόγω επισκευής αγωγού ύδρευσης επί της οδού Ιωακείμ Σιγάλα μπορεί να υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή του Συνοικισμού και ΣΟΑ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ μέχρι ώρα 11 π.μ.

Πολλές γειτονιές εν τω μεταξύ βρίσκονται στο έλεος των σκουπιδιών, αφού εξαιτίας της κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων τα απορριμματοφόρα του Δήμου δεν μπόρεσαν θα εκτελέσουν το σύνολο των δρομολογίων, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεόδωρο Σκινδρή να παρομοιάζει την κατάσταση στο Διδυμότειχο τις τελευταίες ημέρες με «πανηγύρι».  

Μ.Κ.