Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με εκπροσώπους του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ».
Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με εκπροσώπους του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ».

Το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας «Μοτοσυκλετώντας...χαίρομαι» έρχεται και στην ΑΜΘ!

04-12-2021

O Περιφερειάρχης της ΑΜΘ κ. Μέτιος συναντήθηκε με εκπροσώπους του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» για να ενημερωθεί για το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας με τίτλο «Μοτοσυκλετώντας...χαίρομαι», το οποίο απευθύνεται σε νέους 14-17 ετών.

Συμφώνησαν για τα επόμενα 2 χρόνια το πρόγραμμα να τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καλύπτοντας τα έξοδα κίνησης των εκπαιδευτών. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι το πρόγραμμα να μην περιοριστεί στα αστικά κέντρα αλλά να αναπτυχθεί σε όλη την Περιφέρεια και να δημιουργηθούν βάσεις για να χτιστεί ένα ασφαλές οικοδόμημα για την οδική ασφάλεια των Μοτοσυκλετιστών.


Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Έφορος Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» και εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Ξάνθης (Μ.Ο.Ξ.), Κίρκος Κεχαγιάς, ο Παρατηρητής εκπαίδευσης του Ινστιτούτου και Εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης «Οι Αγριάνες» Ηλίας Γρηγοράκης και το ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης «Οι Αγριάνες», Στάθης Ασπιώτης.