Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το πρόγραμμα του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Το πρόγραμμα του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

13-08-2022

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοίνωσε για τη μεγάλη θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου  το λειτουργικό πρόγραμμα των Ιερών Ναών το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

BARBA NIKOS


Α. Το απόγευμα της Κυριακής 14 Αυγούστου στις 6.30' στους Ιερούς Ναούς Αγίου Νικολάου, Αγίου Ελευθερίου, Αγίας Κυριακής, Μεταμορφώσεως και Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρουπόλεως θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός και αμέσως μετά μέχρι τις 10.00' μ.μ. θα ακολουθήσει Όρθρος και βραδυνή Θεία Λειτουργία. Ανήμερα, την Δευτέρα 15 Αυγούστου το πρωί θα τελεσθούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από 7.00'-10.00'.

Β. Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος θα τελέσει την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 8.00' μ.μ. τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στην Παναγία Κοσμοσώτειρα στις Φέρες, ενώ ανήμερα της εορτής την Δευτέρα 15 Αυγούστου από 7.00'-10.00' θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

"Λόγω της εορτής και του συνωστισμού που θα δημιουργηθεί, προτρέπουμε τους χριστιανούς να τηρήσουν τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται και, κατά το δυνατόν, να διαμοιρασθούν στις θείες λειτουργίες που θα τελεσθούν το βράδυ της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας".