Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης "Η Ενότητα" βρέθηκε στην κινητοποίηση των υγειονομικών στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης "Η Ενότητα" βρέθηκε στην κινητοποίηση των υγειονομικών στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Το Σωματείο "Η Ενότητα" στήριξε τον αγώνα των υγειονομικών του ΠΓΝΑ

24-02-2021

Κοινό αγώνα είχαν εχθές πολλά σωματεία της Αλεξανδρούπολης τα οποία συγκεντρώθηκαν έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να  διεκδικήσουν όλοι μαζί τα αιτήματα τους και να ακουστούν με μια φωνή.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης "Η Ενότητα", εχθές ημέρα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου το πρωί βρέθηκε στην κινητοποίηση των υγειονομικών στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου μαζί με το Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, σταθήκανε δίπλα στο Σωματείο των εργαζομένων στο νοσοκομείο (ΣΥΚΝΕ) και στους συναδέλφους συμβασιούχους.


Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους τα αιτήματα τους είναι κοινά:

  • Να ενισχυθούν άμεσα τα νοσοκομεία και τα Κ.Υ με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό και την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή.
  • Μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
  • Ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά (ΒΑΕ). Χαρακτηρισμό του θανάτου συναδέλφων στα νοσοκομεία από κορονοϊό ως εργατικό ατύχημα.
  • Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διώξεις στους συνδικαλιστές και λοιπούς αγωνιστές υγειονομικούς για τις κινητοποιήσεις. Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσει.
  • Άμεση απεμπλοκή των νοσοκομείων από τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού. Ανάπτυξη του αναγκαίου αριθμού εμβολιαστικών κέντρων στο πλαίσιο της ΠΦΥ και στελέχωση τους με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.
  • Καμία σκέψη για εκ νέου μείωση των χειρουργικών επεμβάσεων και του λοιπού τακτικού ιατρικού έργου.
  • Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Στηρίζουμε τον αγώνα των υγειονομικών. Και κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή!