Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης με την δημοσιογράφο Καλονιάτη Σοφία
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης με την δημοσιογράφο Καλονιάτη Σοφία

Το ΤΕΕ Θράκης έκοψε την πίτα του στην Κομοτηνή - O Πρόεδρος Δημήτρης Λουρίκας στο e-evros (video)

18-02-2024

Παρουσία πλήθους μηχανικών, εκπροσώπων αρχών και φορέων, η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην πόλη της Κομοτηνής την περασμένη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024.

Στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του τμήματος του ΤΕΕ της Θράκης, ο πρόεδρος πέρα από την χαρά του για το γεγονός πως ξαναβρέθηκαν οι Μηχανικοί  έκανε και ένα μικρό απολογισμό στο έργο του ΤΕΕ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, στη λειτουργία σύγχρονης ιστοσελίδας,την συνεργασία του με το Δ.Π.Θ και την νέα διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ.

VW Τερζενίδης

Κλείνοντας ο κ. Λουρίκας ανέφερε ότι για τη νέα χρονιά, θα συνεχιστεί η επιμόρφωση και συνεχιζόμενη εκπαίδευση των μελών του επιμελητηρίου  σε σειρά σεμιναρίων ενδιαφέροντος μηχανικού και ευχήθηκε από καρδιάς σε όλους να είναι υγιείς και χαρούμενοι. Ατομική και οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματικές επιτυχίες και να διανύσουν όλοι μια δημιουργική και καλότυχη χρονιά.

Το e-evros.gr παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μίλησε με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Θράκης, Δημήτρη Λουρίκα, συζητώντας όλα τα θέματα που απασχολούν τον τελευταίο καιρό των κλάδο των μηχανικών.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Λουρίκας.