Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τρεις ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες στην Καμαριώτισσα της Σαμοθράκης

Τρεις ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες στην Καμαριώτισσα της Σαμοθράκης

26-10-2020
Το Ίδρυμα Νιάρχος στο πλαίσιο εφαρμογής του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα επισκεφθούν τη Σαμοθράκη στις 6, 7και 8 Νοεμβρίου με τις εξής ειδικότητες: Καρδιολόγος, Γυναικολόγος, ΩΡΛ, Νευρολόγος, Ψυχολόγος, Γεν. Χειρούργος, Διαιτολόγος, Παθολόγος- Διαβητολόγος. Στα πλαίσια των ιατρικών εξετάσεων θα πραγματοποιηθούν και σημαντικές ομιλίες, οι οποίες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Σχολείο Καμαριώτισσας.
 
Ακολουθεί το πρόγραμμα των ομιλιών: 
 
Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00, ομιλία με θέμα "Μαθησιακές δυσκολίες γονείς και παιδί". Είναι μία ομιλία για γονείς και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.
 
Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00, ομιλία με θέμα "Διατροφή και ποιότητα ζωής". Απευθύνεται σε ενήλικες και μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
 
Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 19:00, ομιλία με θέμα "Μάθημα Α' Βοηθειών". Απευθύνεται σε ενήλικες και μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
 
Για την παρακολούθηση των ομιλιών απαιτείται η εγγραφή των ενδιαφερόμενων, η οποία πραγματοποιείται στο τηλέφωνο: 2102447694