Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φώτ: Σαμοθράκη - Καμαριώτισσα (Αθ. Βίτσας)
Φώτ: Σαμοθράκη - Καμαριώτισσα (Αθ. Βίτσας)

Τρίτη ημέρα ταλαιπωρίας για τους ταξιδιώτες της Σαμοθράκης

08-08-2019

Για τρίτη ημέρα ταλαιπωρούνται οι ταξιδιώτες από και προς τη Σαμοθράκη στα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Καμαριώτισσας καθώς η εταιρία προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την βλάβη του ΣΑΟΣ ΙΙ.

Σχετικά με το θέμα ο δήμαρχος του νησιού Αθ. Βίτσας έγραψε σήμερα το πρωί στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:  "Η κατάσταση στη Σαμοθράκη είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη. Για τρίτη ημέρα συνεχίζεται η απίστευτη ταλαιπωρία των ταξιδιωτών που βρίσκονται σε ουρές αναμονής στα πρακτορεία Σαμοθράκης και Αλεξανδρούπολης χωρίς να γνωρίζουν αν και πότε θα ταξιδέψουν, πως θα μετακινηθούν οι ίδιοι και τα αυτοκίνητά τους, με αλλαγές δρομολογίων κτλ.

Η Σαμοθράκη δυστυχώς για μια ακόμα φορά αποτελεί είδηση για τα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή της σύνδεση, οι επιπτώσεις στην τοπική οικονομία είναι καταστροφικές με συνέπειες που θα επεκταθούν στο μέλλον. Η εταιρεία SAOS έχει την απόλυτη ευθύνη για την σημερινή κατάσταση.
Κάνουμε έκκληση σε όλους τους συναρμόδιους φορείς να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.

Η δημοτική αρχή και σήμερα από νωρίς το πρωί συνεχίζει τις παρεμβάσεις για λύση του τεράστιου προβλήματος σε όλα τα επίπεδα. Σταθερή επιδίωξη ήταν και είναι η σταθεροποίηση και η ομαλότητα στην ακτοπλοϊκή μας σύνδεση. Η σημερινή κατάσταση δε μπορεί να συνεχιστεί.
Επιπλέον ζητούμε από την εταιρεία SAOS πληροφόρηση, καλύτερο συντονισμό και έγκαιρη ενημέρωση σε όσους ταξιδεύουν. Είναι αδικαιολόγητη η τιμή των 25 ευρώ για το ΖΕΦΥΡΟΣ για το διάστημα αυτό.

Οφείλει επίσης να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξυπηρέτηση και ανακούφιση των ταλαιπωρημένων ταξιδιωτών."