Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο κ. Τσομπανίδης είναι απόστρατος αστυνομικός και πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου "Άγιος Παντελεήμων, ο Ιαματικός Ορεστιάδας"
Ο κ. Τσομπανίδης είναι απόστρατος αστυνομικός και πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου "Άγιος Παντελεήμων, ο Ιαματικός Ορεστιάδας"

Τσομπανίδης Αντώνιος: Υπ. Δημ. Σύμβουλος με την "Ορεστιάδα Νέα Ξανά" του Διαμαντή Παπαδόπουλου

18-09-2023

Αγαπά και ενδιαφέρεται για τον τόπο του και επιθυμεί να συνεισφέρει, ώστε να γίνει η Ν. Ορεστιάδα νέα ξανά!

Ο λόγος για τον Αντώνη Τσομπανίδη, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "Ορεστιάδα Νέα Ξανά" του Διαμαντή Παπαδόπουλου.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεπτή Ορεστιάδας.

Είναι συνταξιούχος αστυνομικός, απόφοιτος της Σχολής Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου υπηρέτησε για 30 χρόνια σε διάφορες υπηρεσίες της πόλης και τα περισσότερα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας. Ασχολήθηκε ενεργά με τον συνδικαλισμό, στα πρώτα δύσκολα χρόνια του στην Ελληνική Αστυνομία ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Ν. Έβρου.

Έχει εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου της Ορεστιάδας στο παρελθόν. Είναι Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος Τομέα Θεμάτων Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής στη Δ.Ε.Ε.Π Έβρου και σύνεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι εθελοντής αιμοδότης εδώ και 33 χρόνια στον Αιμοδοτικό Σύλλογο «Άγιος Παντελεήμων, ο Ιαματικός Ορεστιάδας» στον οποίο τα τελευταία 10 έτη εκλέγεται στο διοικητικό του συμβούλιο και εδώ και 5 έτη είναι πρόεδρος του συλλόγου.

Είναι παντρεμένος με τη Σκαρλατίδου Μαρία, διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας κι έχουν δύο παιδιά, την Τσομπανίδου Φιλίτσα, απόφοιτο Αγγλικής Φιλολογίας και Θεατρικής Αγωγής και τον Τσομπανίδη Γεώργιο, απόφοιτο Πολυτεχνείου και αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος.