e - υεξία

Vita Plus: Μέθοδος διακοπής καπνίσματος

Vita Plus: Μέθοδος διακοπής καπνίσματος

15-01-2017

Πόσες φορές μπήκατε στη διαδικασία να κόψετε το κάπνισμα; Πόσες φορές σκέφτεστε τη διακοπή του τσιγάρου και πόσες φορές πήρατε την απόφαση;

 Πλέον υπάρχει η λύση να απαλλαγείται για πάντα από αυτή τη συνήθεια!

Η επιστημονική μέθοδο Luxopuncture, που στηρίζεται αποκλειστικά στη φυσιολογία του ανθρώπου, δε χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητισμό, χάπια, ουσίες, υποκατάστατα, βελόνες και λέιζερ δρα απαλά σε αντανακλαστικά σημεία που ονομάζονται επίσης και σημεία βελονισμού με υπέρυθρη δέσμη.

Η επιστημονική μέθοδος Luxopuncture που χρησιμοποιείται για τη διακοπή του καπνίσματος χαρακτηρίζεται από την υψηλή αποτελεσματικότητά της, δε δημιουργεί παρενέργειες και εφαρμόζεται με επιτυχία σε 900 αναγνωρισμένα κέντρα παροχής υπηρεσιών υγείας σε όλο τον κόσμο.

 Με τη συσκευή LUXO 40 που εκπέμπει μια απλή δέσμη φωτός στα υπέρυθρα, ενεργοποιούνται οι κατάλληλοι νευρώνες που βοηθούν στην ενεργοποίηση των μηχανισμών έκκρισης συγκεκριμένων νευροδιαβιβαστών που τελικά βοηθούν τον οργανισμό στην απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ;

Η πιο δύσκολη πλευρά της διακοπής καπνίσματος είναι ο αποκλεισμός της σωματικής και ψυχολογικής εξάρτησης του καπνιστή. Οι δυσκολίες αυτές συχνά οδηγούν σε υποτροπή. Ο μηχανισμός της φυσικής προσθήκης βασίζεται στις ακόλουθες υποθέσεις:

Η νικοτίνη διεγείρει τεχνητά την παραγωγή της ενδορφίνης και έπειτα την ντοπαμίνη, δημιουργώντας μια κατάσταση ευεξίας στον καπνιστή. Αυτά τα επίπεδα πέφτουν αρκετές δεκάδες λεπτά μετά το κάπνισμα ενός τσιγάρου. Την ίδια ώρα η νικοτίνη μπλοκάρει τη φυσική παραγωγή της ντοπαμίνης και ενδορφίνης. Η λαχτάρα είναι αισθητή αυτή τη στιγμή, στην πραγματικότητα ο καπνιστής δεν έχει ανάγκη από τη νικοτίνη, αλλά υποφέρει από την έλλειψη της ενδορφίνης και ντοπαμίνης.

Το πρόβλημα επιδεινώνεται από τις δυσκολίες που σχετίζονται με την ψυχολογική εξάρτηση (χειρονομία, παρορμητική συνήθεια) και του περιβάλλοντος (άγχος – περιβάλλον).

Σήμερα μπορείτε να «κόψετε» το κάπνισμα άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια σε δύο στάδια:

ΣΤΑΔΙΟ 1 :
ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ

Με την εφαρμογή της επαναστατικής μεθόδου Luxopuncture σε τρεις μόλις ημέρες επιτυγχάνετε την πλήρη οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος μέσα από τη διαδικασία της άμεσης ρύθμισης της φυσιολογικής έκκρισης των ενδορφινών. Δηλαδή δε θα έχετε την ανάγκη να καπνίσετε και δε θα αντιμετωπίσετε κανένα στερητικό σύνδρομο. Επίσης η μέθοδος συμβάλλει στην αντιμετώπιση των παρενεργειών από τη διακοπή του καπνίσματος όπως η νευρικότητα, η οξυθυμία και η υπερβολική όρεξη. Ο δεύτερος στόχος είναι να βοηθήσει στη μείωση της ενόχληση της σφαίρας ΩΡΛ (ιγμόρεια, λάρυγγας, λαιμός…) που ερεθίζονται από τον καπνό του τσιγάρου. Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται φυσιολογικά, εύκολα, χωρίς τη χορήγηση ουσιών ή υποκατάστατων νικοτίνης και κυρίως χωρίς παρενέργειες.

ΣΤΑΔΙΟ 2 :

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Έχοντας απαλλαγεί οργανικά από τον εθισμό του καπνίσματος και μη αντιμετωπίζοντας πλέον κανένα στερητικό σύνδρομο, σας «θωρακίζουμε» με το δωρεάν ετήσιο πρόγραμμα ατομικής υποστήριξης. Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μεθόδου είναι εξαιρετικά. Τα 9 στα 10 άτομα στο τέλος των τριών συνεδριών δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν, δεν έχουν ανάγκη και δεν «πιέζονται» να καπνίσουν.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ένα CRO (Clinic Research Office) INTERNATIONAL TEREO σημειώνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ

Αριθμός ατόμων: 188 (50% γυναίκες και 50% άνδρες)
Η μέση ηλικία των ατόμων: 42 χρόνων
Μέσος αριθμός των ετών καπνίσματος: 23 χρόνια
Μέσος αριθμός των καπνιστών τσιγάρων ανά ημέρα: 24

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μέσος αριθμός των συνεδριάσεων ανά άτομο: 3 (ανώτατο όριο 5)
Σταμάτησαν το κάπνισμα μετά τη θεραπεία: 96,5%
Ικανοποίηση από τα θέματα που έχουν σταματήσει το κάπνισμα: 99,2%
Μέσος χρόνος διακοπής καπνίσματος: 4,4 χρόνια
Πανομοιότυπα Αποτελέσματα, ανεξάρτητα από την ηλικία, το επάγγελμα, τις συνήθειες καπνίσματος.

Τι συμβαίνει αφού κόψετε το τσιγάρο
;
• Αφού κόψετε το τσιγάρο, μέσα στα πρώτα 20 λεπτά η πίεση και οι σφυγμοί πέφτουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης, η θερμοκρασία των άκρων σας επανέρχεται στο κανονικό. • Μέσα σε 8 ώρες το μονοξείδιο του άνθρακα στο αίμα μειώνεται και σταθεροποιείται σε φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης, το οξυγόνο αυξάνεται στα κανονικά επίπεδα.
• Όταν κόψετε το τσιγάρο, μέσα σε 24 ώρες μειώνεται άμεσα η πιθανότητα καρδιακής προσβολής.
• Αφού κόψετε το τσιγάρο, μέσα σε 48 ώρες η όσφρηση και η αίσθηση της γεύσης βελτιώνονται.
• Αν κόψετε το τσιγάρο, μέσα σε 72 ώρες η χωρητικότητα των πνευμόνων σας αυξάνεται, και μπορείτε πλέον να ανασάνετε πιο εύκολα. Η αναπνοή σας αρχίζει να λειτουργεί ομαλότερα.
• Αφού κόψετε το τσιγάρο, σε διάστημα 2 εβδομάδων έως 3 μηνών η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται. Σας είναι πιο εύκολο να μετακινηθείτε και η λειτουργία των πνευμόνων αυξάνεται κατά 30%.
• Όταν κόψετε το τσιγάρο, σε διάστημα από 1 έως 9 μηνών σταματάει ο βήχας και δεν κουράζεστε πια τόσο εύκολα. Η αναπνοή σας διαρκεί περισσότερο και ξεκινάει η ανάπλαση του ενδοθηλίου των βρόγχων.
• 5 χρόνια αφού θα έχετε κόψει το κάπνισμα, η πιθανότητα από θάνατο που προέρχεται από καρκίνο του πνεύμονα μειώνεται στο μισό.
• 10 χρόνια αφού θα έχετε κόψει το κάπνισμα, οι προκαρκινικές κυψέλες του οργανισμού σας αντικαθίστανται και οι πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου μειώνονται δραστικά.

Τη μέθοδο Luxopuncture θα τη βρείτε στα Vita Plus της Αλεξανδρούπολης (
βρίσκονται στη Βενιζέλου 33).

Aλλάξτε την ζωή σας για πάντα!