Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

e - υεξία

Vita Plus: Ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να χάσεις τα κιλά σου μέχρι τα Χριστούγεννα

Vita Plus: Ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να χάσεις τα κιλά σου μέχρι τα Χριστούγεννα

28-10-2017

Η αλήθεια είναι πως οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι θέλουμε να είμαστε όμορφοι, αδύνατοι γεμάτοι ευεξία και αγάπη. Αγάπη για τους άλλους αλλά και για το σώμα μας. Ρωτήσαμε στα Vitaplus και μας είπαν τον πιο γρήγορο τρόπο να φτιάξει κανείς το σώμα του μέχρι τα Χριστούγεννα.

Οι νέες τεχνολογίες που διαθέτουν και το έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεσή μας για να μας δείξουν το σωστό δρόμο για μια όμορφη σιλουέτα.

Είναι γενικά γνωστό πως η απότομη απώλεια βάρους δεν είναι σωστή λύση και δε θα πρέπει να υπάρχει στο πλάνο μας για κανένα λόγο. Όμως υπάρχει μια λύση που χάνοντας τα σωστά κιλά με το σωστό ρυθμό και συνδυάζοντας 2 μεθόδους λιπογλυπτικής στα Vitaplus, να χάσουμε πολλούς πόντους, να σφίξουμε το δέρμα μας, να εξαφανίσουμε την κυτταρίτιδα και να δείχνουμε πολύ αδυνατισμένοι.

Ο τέλειος συνδυασμός!
Συνδυάζοντας τη μέθοδο Hypoxi με τη μέθοδο Νέας γενιάς Ραδιοσυχνοτήτων-του Vacuum και του Soft Lifting θα έχετε ένα αποτέλεσμα όπως ποτέ ξανά!

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα λιπογλυπτικής που εξαλείφει το λίπος από τις περιοχές που θέλουμε, με αποτέλεσμα τα κιλά που χάνουμε να φεύγουν από τα σημεία που αντιστέκονται συνήθως στο αδυνάτισμα. Όμως ταυτόχρονα και για πρώτη φορά κάνουμε σύσφιξη του δέρματος σε σημεία που υπάρχει χαλάρωση, με μια μέθοδο που χρησιμοποιείται εδώ και αρκετό καιρό και στην ιατρική. Η κυτταρίτιδα καταπολεμάτε και από τις 2 μεθόδους συγχρόνως με αποτέλεσμα να φεύγει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ανάλογα με το σωματότυπο του καθένα υπάρχει και το αντίστοιχο μηχάνημα της Hypoxi. Μπορεί να εστιάσει στην καύση λίπους από τα ψωμάκια, τους γλουτούς και την κάτω κοιλιά, αλλά μπορεί να εστιάσει και στην περιοχή της κοιλιάς και το στομάχι. Γίνεται 3 φορές την εβδομάδα και διαρκεί κάθε φορά μισή ώρα. Μια ευχάριστη διαδικασία που δε χρειάζεται κάποιος να είναι γυμνασμένος και δεν έχει απαιτήσεις σωματικές. Περισσότερα για τη μέθοδο δείτε εδώ: www.vita-plus.gr

Οι Ραδιοσυχνότητες νέας γενιάς γίνονται με ένα μηχάνημα που τις συνδυάζει ταυτόχρονα με Vacuum Και Soft Lifting. Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία, λιπογλυπτικής, καταπολέμησης τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και επιδερμικής χαλάρωσης. Είναι ένα καινοτόμο σύστημα, μια ασφαλή και ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδο! Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, ιδανική για σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας και αντιμετώπιση της χαλάρωσης.

Ταυτόχρονα αυξάνει τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδόριου ιστού (45-46 βαθμούς κελσίου) και προκαλεί τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία. Η θεραπεία γίνεται μια φορά την εβδομάδα και μπορεί να γίνει την ίδια μέρα με το Hypoxi. Δείτε περισσότερα για τη μέθοδο εδώ: www.vita-plus.gr

Όλα αυτά συνδυάζονται με εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, ξεχωριστά για τον καθένα ώστε να επιτευχθεί η σωστή απώλεια λίπους.

Το αδυνάτισμα λοιπόν είναι υπόθεση Vitaplus! Αποκτήστε το σώμα που επιθυμείτε μέχρι τα Χριστούγεννα και περάστε τις πιο όμορφες γιορτές!