Σήμερα είναι: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP KOYKORAVAS AL FARO

e - υεξία

Vita Plus: Τώρα μπορείτε να διώξετε τις ρυτίδες και να δείξετε 15 χρόνια νεότερη!

Vita Plus: Τώρα μπορείτε να διώξετε τις ρυτίδες και να δείξετε 15 χρόνια νεότερη!

07-07-2018

Στα VitaPlus Αλεξανδρούπολης θα βρείτε τις νέες θεραπείες προσώπου με την Ενέσιμη Μεσοθεραπεία MESO – LIFT.

Ρωτήσαμε και μάθαμε με κάθε λεπτομέρεια πως μπορεί αυτή η θεραπεία να εξαφανίσει τις ρυτίδες και να νιώσουμε τόσο όμορφες όσο ποτέ!

Τι είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία;

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με το επαναστατικό μηχάνημα Meso-Lift είναι μια καινοτόμος θεραπεία όπου με τη βοήθεια μικροβελονών εισχωρούμε ενεργά συστατικά σε βάθος και έχουμε ως αποτέλεσμα ένα νέο πρόσωπο νεανικό και λαμπερό.

Πως ακριβώς γίνεται η θεραπεία;
Ένα σύνολο από βελόνες διαπερνά απαλά το φράγμα του δέρματος ώστε να διευκολυνθεί η απορρόφηση. Η κεφαλή με τις βελόνες είναι αποστειρωμένη, μιας χρήσης και έχει ειδικό χώρο τοποθέτησης του Υαλουρονικού οξέως. Οι μικρο-οπές που δημιουργούνται στην κεράτινη στοιβάδα επιτρέπουν το υαλουρονικό οξύ να προσπεράσει το δερματικό φραγμό και να διεισδύσει βαθύτερα.

Είναι επώδυνη;
Η εξαιρετικά ευαίσθητη κεφαλή προσαρμόζεται στο δέρμα και αυξομειώνει το βάθος των βελονών ανάλογα με την περιοχή. Έτσι προσφέρει μια αποτελεσματική και ανώδυνη συνεδρία σε όλες τις περιοχές του προσώπου, από το μέτωπο που είναι παχύ το δέρμα έως και γύρω από τα μάτια που είναι πιο ευαίσθητο.

Ποια τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας έναντι άλλων παρόμοιων;
Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου με το μηχάνημα Meso-Lift είναι ότι εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και έτσι ευεργετείται όλο το πρόσωπο συνολικά από το υαλουρονικό οξύ και όχι μόνο τοπικά οι εκφραστικές ρυτίδες. Το σημείο όμως που ξεχωρίζει πραγματικά είναι οι επιπλέον 2 θεραπείες που γίνονται με το μηχάνημα Meso-Lift. Σε κάθε συνεδρία λοιπόν ενέσιμης μεσοθεραπείας γίνoνται η θεραπεία Electrporation και η θεραπεία Lifting. Με την Electroporation καταφέρουμε βαθιά διείσδυση αντιγηραντικών και συσφικτικών ουσιών και με τη θεραπεία Lifting κάνουμε μυϊκή σύσφιξη του προσώπου για καλύτερη τόνωση και ανόρθωση.

Με λίγα λόγια με την τεχνολογία Meso-Lift καταφέρνουμε ταυτόχρονα:
1) γέμισμα ρυτίδων
2) βαθιά διείσδυση αντιγηραντικών και συσφικτικών συστατικών
3) σύσφιξη, ανόρθωση προσώπου και βελτίωση του οβάλ σχήματος

Τα αποτελέσματα πότε αρχίζουν να είναι ορατά;
Από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Φυσικά για να δείχνουμε αρκετά χρόνια νεότερη θα πρέπει να γίνει ένα σύνολο θεραπειών από 6 έως 8, ανάλογα με το πρόβλημα του καθενός. Όμως από την πρώτη εφαρμογή βελτιώνουμε την τοπική αιματική κυκλοφορία, τον κυτταρικό μεταβολισμό, την ικανότητα του δέρματος να διατηρεί την υγρασία και λείανση ρυτίδων.