Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

e - υεξία

Vitaplus: H επανάσταση στην κυτταρίτιδα είναι εδώ!

Vitaplus: H επανάσταση στην κυτταρίτιδα είναι εδώ!

19-07-2015

Η μέθοδος που προτιμούν αρκετές stars του εξωτερικού, οι ραδιοσυχνότητες 4ης γενιάς , ήρθε επιτέλους και στην πόλη μας αποκλειστικά από τα Vitaplus, για να αλλάξει τα δεδομένα στην αντιμετώπιση του αιώνιου «εχθρού» κάθε γυναίκας!

Άλλωστε η κυτταρίτιδα δε κοιτάει ηλικία και κιλά αφού εμφανίζεται σε όλες τις γυναίκες! Τι και αν έχουμε δοκιμάσει δεκάδες μεθόδους, από κρέμες μέχρι μασάζ, η κυτταρίτιδα δείχνει να επιμένει πεισματικά και με την παραμικρή παρασπονδία, κάνει και πάλι την εμφάνισή της πιο έντονη από ποτέ! Τι μπορούμε να κάνουμε; Να γνωρίσουμε το Multipolar RF – Vacuum – Led!

Πώς λειτουργεί

Είναι ένα επαγγελματικό σύστημα αισθητικής περιποίησης Σώματος, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικές προσδοκίες σας στο αδυνάτισμα, χάρη στις τεχνολογίες LiposlimCare™ και PowerLifting™.

Χρησιμοποιεί ταυτόχρονα 3 τεχνολογίες:
ραδιοσυχνότητες 4ης γενιάς, Vacuum, Soft Lifting.

-Οι Ραδιοσυχνότητες 4ης γενιάς είναι μια μέθοδος, που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, ιδανική για σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας και αντιμετώπιση της χαλάρωσης.
Ταυτόχρονα ταυτόχρονα αυξάνει τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδόριου ιστού (45-46 βαθμούς κελσίου) και προκαλεί τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία.

-Η μέθοδος Vacuum είναι άλλη μία αποτελεσματική θεραπεία γλυπτικής σώματος, που εξαλείφει το επίμονο τοπικό πάχος και την κυταρίτιδα. Πρόκειται για ένα ενδοδερμικό μασάζ, που «ζυμώνει» τα λιποκύτταρα, διεγείρει τη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και προκαλεί την αποβολή τοξινών. Οι συνδετικοί ιστοί τεντώνονται, επιτρέποντας στο δέρμα να επιστρέψει από την όψη φλοιού πορτοκαλιού της κυτταρίτιδας, στη φυσιολογική του λεία εμφάνιση.

Επίσης, επειδή το Mulripolar RF λειτουργεί αυτόλογα, δηλαδή «αναγκάζει» τον οργανισμό μας να δράσει μόνος του, αυξάνει τη ροή οξυγόνου στην περιοχή που εφαρμόζεται. Έτσι, όπως όλοι ξέρουμε, περισσότερο οξυγόνο σημαίνει καλύτερη μικροκυκλοφορία, άρα λείο δέρμα και εξάλειψη της κυτταρίτιδας!

-Η μέθοδος SoftLifting σε συνδυασμό με τις πολυπολικές ραδιοσυχνότητες δίνει την δυνατότητα εισχώρησης σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και των υποδόριων στοιβάδων, προκαλώντας σύσφιξη και βελτίωση της δομής των υποκείμενων ιστών.

Τι αποτελέσματα να περιμένω;


Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, που έχουν μικρή αποτελεσματικότητα, το Multipolar RF χαρίζει αποτελέσματα που διαρκούν 1,5 με 2 χρόνια, μέσα σε 6-12 συνεδρίες ανάλογα με το εκάστοτε πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, μόλις με 4-6 επαναληπτικές συνεδρίες τον χρόνο, θα μπορέσετε να έχετε μόνιμα αποτελέσματα και να μην χρειαστεί να σκεφθείτε την κυτταρίτιδα ποτέ ξανά!

Κάθε πότε γίνεται;

Οι συνεδρίες γίνονται μια φορά την εβδομάδα και έχουν διάρκεια μόλις 20 λεπτά! Χωρίς να χρειάζονται ειδικά ρούχα και χωρίς κόπο, η γυναίκα ξαπλώνει και απολαμβάνει μια απόλυτα ευχάριστη θεραπεία!

Περισσότερα για τη μέθοδο μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.vita-plus.gr