Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Όλα όσα αναφέρει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης για τα πρόστιμα του covid-19.
Όλα όσα αναφέρει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης για τα πρόστιμα του covid-19.

Χρ.Τουφάκης: "Δεχόμαστε πιέσεις για να γράφουμε παραβάσεις και να επιβάλλουμε πρόστιμα για τον covid-19"

19-03-2021

Δεν είναι ένα ούτε δύο τα πρόστιμα που επέβαλε η Ελληνική Αστυνομία αυτές τις ημέρες σε όλη την Περιφέρεια της ΑΜΘ. Νέες αποκαλύψεις κάνουν λόγο για πιέσεις που δέχεται η Ελληνική Αστυνομία με σκοπό να έχουν ως πλαφόν 10 παραβιάσεις καταγεγραμμένες την ημέρα!

Συγκεκριμένα 55 πρόστιμα σε ισάριθμες παραβάσεις για περιορισμό της μετακίνησης, επέβαλε την Τρίτη η Ελληνική Αστυνομία σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ. Ενώ άλλα 17 ήταν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για μη χρήση μάσκας. Τα στοιχεία ανακοινώθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας όπως άλλωστε γίνεται καθημερινά από την έναρξη της πανδημίας.

Μέσα στο κλίμα της πανδημίας και έντονων αυτών μέτρων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολη κ.Χρήστος Τουφάκης, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του κ.Δημήτρη Κολιού, στο maximum 93.6 όπου και τόνισε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, "οι αστυνομικοί έχουν λάβει εντολή να βεβαιώνουν παραβάσεις και ανέκαθεν υπήρχαν αυτές οι πιέσεις". Ο κ.Τουφάκης υποστήριξε πως "δεν θέλουμε οι αστυνομικοί να είναι "μπαμπούλες" της κοινωνίας".