Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Από εδώ είναι η Βυσσοπολιτεία!
Από εδώ είναι η Βυσσοπολιτεία!

Χριστούγεννα στη Βυσσοπολιτεία! - Η Εθελοντική ομάδα Νέας Βύσσας έβαλε λάμψη & μαγεία εκεί που δεν υπήρχε (photos)

05-12-2021

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έφτασε και στη Βυσσοπολιτεία!

Οι άνθρωποι όταν θέλουν κάνουν θαύματα! Η Εθελοντική ομάδα Νέας Βύσσας έκανε την δική της προσπάθεια και μετέτρεψε το σημείο μπροστά στη βιβλιοθήκη και στον σταθμό του ΟΣΕ σε ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο τοπίο.

Σκοπός τους ήταν να διαμορφώσουν ένα όμορφο μέρος που οι κάτοικοι μικροί και μεγάλοι θα νιώθουν χαρούμενοι. Είναι σημαντικό στην εποχή που ζούμε να υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται το καλό των άλλων! Αυτό ακριβώς έκανε και η Εθελοντική ομάδα Νέας Βύσσας.

Αυτό που τώρα έμεινε είναι η φωταγώγηση και η απόλαυση της χριστουγεννιάτικης αυτής ατμόσφαιρας! Στο εγχείρημα αυτό συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι εθελοντές και κυρίως οι μαθητές του Λυκείου της Νέας Βύσσας, οι οποίοι "πιάστηκαν" για τα καλά και μετέτρεψαν τα παλιά λάστιχα αυτοκινήτου σε χιονάνθρωπο και Άγιο Βασίλη!

Βέβαια η Εθελοντική ομάδα Νέας Βύσσας καιρό τώρα δέχεται "κύμα" από δωρεές και έτσι έγινε και τώρα, καθώς ανώνυμοι και επώνυμοι δωρητές έδωσαν λαμπάκια για να στολιστεί όλο το μέρος του σταθμού του ΟΣΕ.


Η ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφει συγκεκριμένα πως: "Εάν κάποιος εθελοντής θέλει να φτιάξει οποιαδήποτε κατασκευή για να την τοποθετησουμε εκεί και αυτή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας."

Όταν οι άνθρωποι θέλουν και μπορούν ενωμένοι δημιουργούν πολύ όμορφα πράγματα! Λάμψη, ομορφιά, Χριστουγεννιάτικη διάθεση, στολίδια, χρώματα, σχέδια όλα αυτά "γέμισαν" και θα συνεχίζουν να "γεμίζουν" τους κατοίκους της Νέας Βύσσας!

Χριστούγεννα στη Βυσσοπολιτεία! - Η Εθελοντική ομάδα Νέας Βύσσας έβαλε λάμψη & μαγεία εκεί που δεν υπήρχε (photos) Χριστούγεννα στη Βυσσοπολιτεία! - Η Εθελοντική ομάδα Νέας Βύσσας έβαλε λάμψη & μαγεία εκεί που δεν υπήρχε (photos) Χριστούγεννα στη Βυσσοπολιτεία! - Η Εθελοντική ομάδα Νέας Βύσσας έβαλε λάμψη & μαγεία εκεί που δεν υπήρχε (photos) Χριστούγεννα στη Βυσσοπολιτεία! - Η Εθελοντική ομάδα Νέας Βύσσας έβαλε λάμψη & μαγεία εκεί που δεν υπήρχε (photos) Χριστούγεννα στη Βυσσοπολιτεία! - Η Εθελοντική ομάδα Νέας Βύσσας έβαλε λάμψη & μαγεία εκεί που δεν υπήρχε (photos)