Κάτι τρέχει στον Έβρο
Υποδοχή Ιεράς Εικόνας Παναγίας Σουμελάς Εκ του Βερμίου Όρους στην Αλεξανδρούπολη
Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως μας προσκαλεί στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελάς Εκ του Βερμίου Όρους στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου στην Αλεξανδρούπολη.
Μετά την έλευση της εικόνας θα ακολουθήσει ο Εσπερινός, ενώ την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00, η κα Τατσίδου (δημοσιογράφος-θεολόγος) θα δώσει διάλεξη με θέμα τα Μοναστήρια του Πόντου.
Το προσκύνημα αυτό πραγματοποιείται στα πλαίσια του εορτασμού των 100 ετών από την ονομασία της ενορίας σε Άγιο Ελευθέριο και συνδιοργανώνεται με τους Παντιακούς Συλλόγους της περιοχής μας.
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στις 7:00-9:30 θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο του Μητροπολίτη Γερβασίου.
Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στον Ναό από τις 9 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2023.
Ακολουθεί η live μετάδοση κατά την άφιξη της εικόνας στον Άγιο Ελευθέριο:
- Ελένη Τοπαλούδη: Στον τάφο με μια τούρτα γιόρτασαν τα γενέθλιά της οι γονείς της
(16-01-2024) - Αλεξανδρούπολη: Εντάσσεται στο σχέδιο πόλης η περιοχή Καλλιθέα -Ν. Χηλή
(16-01-2024) - Με την φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται ο νεαρός Εβρίτης ποδοσφαιριστής Σαράντης Τσελεμπάκης
(16-01-2024) - Δημοσχάκης: Να παραμείνουν στον Έβρο οι αποσπασμένοι αστυνομικοί του προγράμματος “ΑΣΠΙΔΑ”
(16-01-2024) - Λήγει η συμφωνία με την Βουλγαρία για τα νερά του ποταμού Άρδα
(16-01-2024)