Σήμερα είναι: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
greek english turkish
ZUKERO AL FARO ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Διδυμότειχο: μαχαίρι & σχοινιά δίπλα στις 3 νεκρές γυναίκες

Διδυμότειχο: μαχαίρι & σχοινιά δίπλα στις 3 νεκρές γυναίκες

11-10-2018

Θλίψη κι αποτροπιασμό στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου 3 γυναικών στην περιοχή Πραγγί στο Διδυμότειχο.

Οι γυναίκες βρέθηκαν δολοφονημένες σε χωράφι, σε μικρή απόσταση από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, ενώ τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε αγρότης, ο οποίος εντόπισε τη μία εκ των τριών.

Η αστυνομία έφτασε στη σημείο λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι κι εντόπισε τις αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες εικάζεται πως είναι συγγενείς μεταξύ τους, ενδεχομένως μητέρα με τις κόρες τις, με την ηλικία τους να κυμαίνεται από τα 15 έως και τα 30 περίπου έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, πλησίον των σορών εντοπίστηκε μαχαίρι, αλλά και σχοινιά με τα οποία ήταν δεμένες.

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού οι γυναίκες έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και κείτονταν στο σημείο τα τελευταία 24ωρα.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, ενώ οι έρευνες προσανατολίζονται προς την κατεύθυνση ο δολοφόνος τους να είναι διακινητής, δεδομένου του ότι βρέθηκαν κοντά σε πέρασμα από το οποίο συχνά διακινούνται παράτυποι μετανάστες.

Να σημειωθεί πως ενώ έφεραν πάνω τους προσωπικά αντικείμενα, δεν έφεραν κανενός είδους έγγραφα πιστοποίησης της ταυτότητάς τους.

Μαρίνα Κριτού