Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Ο No Rabbitz την Κυριακή στα decks του Yolo beach bar

Ο No Rabbitz την Κυριακή στα decks του Yolo beach bar

24-07-2017

Η adwapro παρουσιάζει στο YOLO beach bar στην Αγ.Παρασκευή-Μακρης την Κυριακή 30 Ιουλίου έναν απο τους κορυφαίους Έλληνες dj's και παραγωγούς που πρόσφατα ξεσήκωσε τους fun του στο γνωστότερο club της Μυκόνου το "Cavo Paradiso". Ο λόγος για τον μοναδικό NO RABBITS!

Λίγα λόγια για τον No Rabbitz

O Κων/νος Τσιφετάκης aka No Rabbitz γεννήθηκε το 1983 στο Ηράκλειο και μεγάλωσε στη Σητεία της Κρήτης. Αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρονικής του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ.bAνακάλυψε την αγάπη του για τη μουσική στην ηλικία των 15. Στην συνέχεια ασχολήθηκε με ραδιοφωνική εκπομπή σε τοπικό σταθμό της πόλης. Ξεκινώντας το 1998 απο τη διοργάνωση διαφόρων μουσικών events ιδρύοντας την ομάδα Ν-Τropia (παλαιότερα γνωστή ως Loop Team) με έλληνες & ξένους DJs και παραγωγούς. Έτσι με την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων σήμερα θεωρείται ένας από τούς καλύτερους πρεσβευτές της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στην Κρήτη.

Ο No Rabbitz έχει ιδιαίτερη αγάπη στην μουσική παραγωγή, που απο νεαρή ηλικία πειραματίστηκε με αυτή παρακολουθώντας μαθήματα λύρας και τρομπέτας.
Η πρώτη του κυκλοφορία ήρθε το 2003 σε συνεργασία με τον Invitro, που συμπεριλήφθηκε στη συλλογή Psychedelic fields στην Starsound records. Στην συνέχεια ακολούθησε η κυκλοφορία του πρωτού του δίσκου με την ονομασία Gang Bang στην Rhythmetic records του Cj jeff με remix από Adaptor και τον γερμανό DJ / παραγωγό Tom Clark. Ο δέυτερος δίσκος ηταν επίσης στην Rhythmetic records με τίτλο "fish in the kitchen".
Τελευταίες του δουλείες κυκλοφόρησαν σε Labels του εξωτερικού όπως Crossworld, Be My Girl, Ready Mix, Haute Musique.

Στις αρχές του 2014 κυκλοφόρησε το Buttefly στο Θρυλικό Label "King street Sounds" και τo "A new Day ΕP" στην Μile End Records.

Στις αρχές του 2009 ο δημοφιλής dj /producer δημιούργησε το γνωστό πλέον σε όλους project "Οut of Home Go to House "
To "Οut of Home! Go to House" ταξίδεψε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού παίζοντας στα πιο Ηοt Clubs/Bars οπώς Audio (Brighton, Uk), Shoosh (Brighton Uk), Soda (Salzburg, At), Mint ( Serbia), Dubbuk (Ath), Mamacas (Ath), Sixx (Ath), Animal (Ath), The Real Rock n Rolla (Thessaloniki) κ.α

Απο το 2009 εως τώρα έχει βρέθει πλάι σε αξιόλογους dj's& Producers όπως Nina Kraviz, Miguel Campell, Hot Since 82, Sharam Jey, Balcazar & Sordo, Russel Yallop, Konstantin Sibold, Ninetoes, And.ID, Cj Jeff & Thodoris Triantafyllou, Nolan.

Toν Απρίλιο του 2014 πραγματοποιήσε ένα απο τα όνειρα του δημιουργώντας το δικό του Label με τον στενό συνεργάτη τον Fun jam με την ονομασία OutofHome!GotoHouse! Records.

Start time: 18:00
Line Up: Stratos S & Eliot V

Χορηγός  επικοινωνίας είναι το e-evros.gr

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων