Ό,τι "παίζει"!
Opening Ammo Ammo 2019!
Το θρυλικό καλοκαιρινό hot spot, με το minimal design και τη νησιώτικη ατμόσφαιρα, φρεσκαρίστηκε, ανανεώθηκε και ανοίγει τις πόρτες του εστιατορίου του, το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης!
Οι σύγχρονες, γευστικές δημιουργίες του Executive Chef, Διονύση Παπανικολάου - ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του σε εστιατόρια όπως το "7 Θάλασσες" και το "SuCasa"- τα τελευταία χρόνια έχουν πάει την Ελληνική γαστρονομία σε άλλο επίπεδο!
Με έναν τρόπο περίτεχνο και χρησιμοποιώντας φρέσκα, γήινα υλικά, ο διάσημος και διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ, έχει καταφέρει να συνδυάσει τη Μεσογειακή με την Αγιορείτικη κουζίνα!
Signature πιάτο του, τα βασιλικά χτένια με σος σαμπάνιας, σαφράν, γαρίδες, αυγά χρυσής ρέγγας & μανιτάρι Portobello.
Ammo Ammo 2019, let's get this summer started!