e - faces

Πέτρος Πολυχρονίδης: "Εάν ξεχάσεις από που ξεκίνησες, δεν ξέρεις που πας" (video + photos)
Δεύτερος καλεσμένος ο Πέτρος Πολυχρονίδης, στην ενότητα συνεντεύξεων, "Επώνυμοι Εβρίτες".
Τις γνωστές πλέον "εμβόλιμες" χρονικά εκπομπές συνεντεύξεων εξ’ αποστάσεως, με συμπατριώτες μας, που διαπρέπουν στις τέχνες, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και σε άλλες δεξιότητες ή ιδιομορφίες και ταλέντα. Σκοπός μας μοναδικός, η ανάδειξη του «εγχώριου» μας πλούτου, τους ανθρώπους μας! Μία εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος μας, Χρήστος Δούκας.
Καλεσμένος μας ένας Εβρίτης που προέρχεται από το χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, ως ραδιοφωνικός παραγωγός, δημοσιογράφος μα και ο άνθρωπος που για 7 συνεχόμενες τηλεοπτικές σαιζόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού, με τον "Τροχό της Τύχης".
Συναντήσαμε στο "cloud' τον Πέτρο όπου είχε μία εφ' όλης της ύλης κουβέντα με τον Χρήστο.
Απολαυστικός και ετοιμόλογος, να μας μιλάει για τα πάντα. Για τη Βύσσα αλλά και τον Έβρο γενικότερα. Για την πορεία του, αλλά και για τα επιχειρηματικά του. Μέχρι και για το βαθύ ΠΑΣΟΚ αγγίξαμε στην συνομιλία μας.
Αν κρατήσαμε κάτι; Φυσικά! Τη δήλωσή του: "Οτιδήποτε χρειαστεί ο Έβρος, θα βοηθήσω!" και την υπόσχεση του για καβουρμά και ουζάκι κάτω από το Φάρο, το καλοκαιράκι. Βασικά περισσότερο το δεύτερο ;)
Κυρίες και Κύριοι… ο Πέτρος Πολυχρονίδης το Σάββατο στις 21:00: