Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - books

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης ετοίμασε νέα δράση φιλαναγνωσίας!
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης ετοίμασε νέα δράση φιλαναγνωσίας!

"Ελάτε να ανακαλύψουμε τα κύτταρα μας" μια νέα δράση ετοίμασε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

07-04-2021

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης ετοίμασε μια νέα δράση φιλαναγνωσίας για τους μικρούς μας φίλους, τη Δευτέρα 12 Απριλίου στις 18:00 όπου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Dr. Μαρίας Λαμπροπούλου με τίτλο «Ανακαλύπτοντας τα κύτταρά μας» από τις εκδόσεις Π.Χ. Πασχαλίδης.

Μικροί μας φίλοι, ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον θαυμαστό και υπέροχο εσωτερικό μας κόσμο, τα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού μας. Ελάτε να ανακαλύψουμε σελίδα - σελίδα τις καταπληκτικές εικόνες των ιστών και των κυττάρων μας μέσα από το μικροσκόπιο, σε ένα φανταστικό και μοναδικό επιστημονικό ταξίδι που θα σας ξαφνιάσει με την τρυφερή ομορφιά της γνώσης.


Η Μαρία Λαμπροπούλου είναι Ιατρός Παθολογοανατομίας και Καθηγήτρια Ιστολογίας -Εμβρυολογίας στο Τμήμα Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Διευθύνει το εργαστήριο Ιστολογίας-Εμβρυολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ, καθώς και το Εργαστήριο Ιστολογίας-Εμβρυολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Το συγγραφικό κι ερευνητικό της έργο αναγνωρισμένο διεθνώς, με πλήθος δημοσιεύσεων, συγγραφή βιβλίων και κεφαλαίων σε ιατρικά βιβλία, μεγάλο αριθμό αναφορών σε παγκόσμια βιβλιογραφία, πολλές διαλέξεις σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά συνέδρια, καθώς επίσης και στο ευρύ κοινό στο πλαίσιο σεμιναρίων «Διά Βίου Μάθησης».

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η ίδια η συγγραφέας και θα προλογήσει η φιλόλογος της βιβλιοθήκης, Ευτυχία Χατζηγιαννίδου.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-9 ετών και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο της γραμματείας: 2551089690 και στο e-mail της βιβλιοθήκης: [email protected]


Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων