Σήμερα είναι: Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
AL FARO DANSE PASSION SOHO

e - travelling

Το e-evros.gr στο Youtube Space του Λονδίνου

Το e-evros.gr στο Youtube Space του Λονδίνου

04-04-2018

Τα YouTube Space φέρνουν κοντά τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους του YouTube για να συνδεθούν μαζί τους, να δημιουργήσουν συνεργασίες και φυσικά να κάνει πραγματικότητα τις πιο φιλόδοξες ιδέες τους.

Τα Space βρίσκονται σε όλο τον κόσμο συγκεκριμένα τα 3 από τα 10 βρίσκονται σε ευρωπαικές χώρες, στο Παρίσι, στο Βερολίνο και στο Λονδίνο, που παρεπιπτόντως είναι και το 2ο μεγαλύτερο στον κόσμο!
Τα υπόλοιπα 7 βρίσκονται σε Τορόντο, Τόκιο, Ρίο, Μουμπάι, Νέα Υόρκη, Λος Άντελες και στο Ντουμπάι.

Το YouTube Space στο Λονδίνο είναι ο πρώτος χώρος YouTube Space που δημιουργήθηκε και φιλοξενεί τρία ηχομονωμένα στούντιο, ειδικούς χώρους επεξεργασίας και το πρώτο Creator Store παγκοσμίως για χρήστες YouTube που θέλουν να πουλήσουν εμπορικά προϊόντα σε θαυμαστές.

Στο Creator Store μπορείτε να βρείτε βιβλία, είδη ένδυσης, τσάντες, γυαλία προϊόντα ομορφιάς, και διάφορες μικροσυσκευές τα λεγόμενα gadjgets.
Είναι στην ουσία ένα μέρος στο οποίο μπορείτε να βρείτε τα πάντα από όλους τους αγαπημένους σας you tuber φυσικά μαζί με τα επίσημα εμπορεύματα του YouTube.

Επίσης υπάρχει είναι ένας χώρος για gamers όπου μπορούνε να έρθουν εδώ να αράζουν στις ωραίες πολυθρόνες και να παίζουν.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ένας youtuber αν έχει πάνω από 10.000 subscribers μπορεί να έρθει εδώ και να χρησιμοποιήσει όλα. Μπορεί να έρθει να χρησιμοποιήσει δωρεάν, τα στούντιο τις τεράστιες κάμερες να ζητήσει ότι βοήθεια θελήσει από τους τεχνικούς, δεν θα του κάνουν το μονταζ αλλα θα τον βοηθήσουν να φτιάξει ένα φανταστικό βίντεο!

Who is Who


Who is Βάγια Ζυγογιάννη;

Who is Βάγια Ζυγογιάννη;

Ποιά είναι η Βάγια Ζυγογιάννη και γιατί είναι ξεχωριστή;  Κάτι το "ξεχωριστό" σήμερα στην ενότητα "who is who" από τα συνηθισμένα
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων