Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Who is Who

Who is Νικόλ;

Who is Νικόλ;

24-11-2018

Τι κοινό έχουν η Αθήνα με την Άνθεια Αλεξανδρούπολης και το μόντελινγκ με το τατουάζ;

Τη Νικολέτα Παναγιωτίδου!

Η Νικολέτα είναι 24 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όμως επέστρεψε στην Άνθεια από όπου κατάγεται ο πατέρας της. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ, αλλά την καρδιά της κέρδισε το τατουάζ.

Πάμε να γνωρίσουμε τη Νικολέτα λιγάκι καλύτερα.

Νικολέτα καλησπέρα! Γνωρίζουμε για σένα λίγα πράγματα, αλλά αυτά που γνωρίζουμε μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον! Ας ξεκινήσουμε με το ποια είναι η σχέση σου με την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο.

Καλησπέρα, και σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία! Η Αλεξανδρούπολη, και συγκεκριμένα η Άνθεια, είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα μου. Εγώ γεννήθηκα και έζησα μέχρι τα 16 μου στην Αθήνα.

Νικολέτα πως σου φάνηκε η μετάβαση από την πρωτεύουσα στο χωριό; Η ζωή από την Αθήνα στην Άνθεια και την Αλεξανδρούπολη;

Γενικά είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, και μου άρεσε η ζωή εδώ. Ερχόμουνα και μικρή κάθε καλοκαίρι και μου άρεσε που ήμουν με τα ξαδέρφια μου, με τους δικούς μου ανθρώπους.

Έχεις ασχοληθεί με το μόντελινγκ, έχεις πάρει μάλιστα και τίτλο σε τοπικό διαγωνισμό και τώρα αποφάσισες να ασχοληθείς με κάτι πρωτότυπο και εναλλακτικό για μια κοπέλα, την τέχνη του τατουάζ. Ας ξεκινήσουμε με το μόντελινγκ και το πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το χώρο.

Όλα ξεκίνησαν από τα καλλιστεία που είχαν διοργανωθεί στην Αλεξανδρούπολη «Μις Θράκη 2012», εκεί πήρα για πρώτη φορά μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς στον οποίο βγήκα 1η. Να σου πω την αλήθεια, δεν το είχα ποτέ όνειρο ζωής, ήμουν 17 χρονών και μου άρεσε όπως σε όλες τις κοπέλες η μόδα. Μετά το ένα έφερε το άλλο. Κέρδισα μια υποτροφία και μαζί με τον μάνατζερ που με ανέλαβε κατέβηκα στην Αθήνα. Όμως ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τατουάζ, το είχα δηλώσει και στο διαγωνισμό!

Το μόντελινγκ δηλαδή το έχεις αφήσει πλέον πίσω σου για τα «μάτια» του τατουάζ;

Ναι! Το είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι ήθελα να ασχοληθώ με το tattoo, ζωγράφιζα από μικρή και με προέτρεψαν και οι γονείς μου να κάνω αυτό που αγαπώ. Μάζεψα κάποια χρήματα, και προσπαθούσα να μάθω, κάτι πολύ δύσκολο γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σχολές ή κάτι τέτοιο.

Πως είναι να είσαι tattoo artist στην Ελλάδα όπου οι περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου είναι άντρες; Και που βλέπεις τον εαυτό σου επαγγελματικά σε 5 χρόνια από σήμερα;

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, επειδή η δουλειά μου είναι και το χόμπι μου! Απλά από μικρή έχω αλλάξει εργαλεία. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές αξιόλογες γυναίκες καλλιτέχνες, όμως σίγουρα η πλειοψηφία είναι άντρες. Αλλά αυτό είναι και κάτι που με εξιτάρει, ώστε να αποδείξω ότι οι γυναίκες είναι πολύ καλύτερες από τους άντρες!

Τώρα που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά;

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Δούλευα στην Αθήνα, αλλά τώρα έχω έρθει πιο κοντά σας και χαίρομαι γι’ αυτό, γιατί θα ήθελα να δουλεύω και εδώ και εκεί. Θα συνεχίσω όπως πήγαινα στο εξωτερικό σε φεστιβάλ και δούλευα, να το κάνω και τώρα.

Σκέφτηκες ποτέ να συνδυάσεις το μόντελινγκ με το τατουάζ; Συνδυάζονται αυτά τα δύο;

Ναι συνδυάζονται. Υπάρχουν μοντέλα tattoo στο εξωτερικό, δηλαδή όμορφες γυναίκες χωρίς προδιαγραφές μοντέλου, που είναι γεμάτες τατουάζ. Βέβαια εγώ δεν νομίζω ότι θα ήθελα να γεμίσω! Πιστεύω ότι το τατουάζ πρέπει να αναδεικνύει την φυσική ομορφιά κι όχι να την καλύπτει.

Σου αρέσει περισσότερο να κάνεις τατουάζ σε άνδρες ή σε γυναίκες, και φυσικά, ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος τατουάζ;

Μου αρέσει περισσότερο να κάνω σε γυναίκες, γιατί πιστεύω ότι ειδικά στο στυλ που κάνω εγώ, δηλαδή το ρεαλισμό, είναι πρόκληση το να αναδεικνύει τόσο όμορφα ένα γυναικείο σώμα. Ο ρεαλισμός είναι οτιδήποτε υπάρχει σε φωτογραφία ή και στην πραγματικότητα.

Νικολέτα κλείνοντας, θα ήθελα να μας πεις εάν παρακολουθείς το e-evros.gr και ποια είναι η αγαπημένη σου στήλη;

Φυσικά! Είναι ένας τρόπος να μαθαίνω τα νέα του τόπου μου και έτσι νιώθω και πιο κοντά στην οικογένεια μου. Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις γιατί είναι άμεσες κι αντικειμενικές.

Who is Who - e-evros
Who is Νικόλ; Who is Νικόλ; Who is Νικόλ; Who is Νικόλ; Who is Νικόλ; Who is Νικόλ;
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων