Σήμερα είναι: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ SOHO AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

202 θέσεις δασολόγων και δασοπόνων – Θέσεις και στον Έβρο

202 θέσεις δασολόγων και δασοπόνων – Θέσεις και στον Έβρο

23-11-2018

Λίγες ημέρες προθεσμία έχουν οι άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, ηλικίας 22-29 ετών, για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις 5.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και 12μηνης διάρκειας, που περιλαμβάνει το νέο Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς του ΟΑΕΔ. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά τη Παρασκευή 23/11/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 3/12/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή.

Η προκήρυξη του ΟΑΕΔ περιλαμβάνει 202 θέσεις συνολικά για δασολόγους και δασοπόνους. Ειδικότερα, για τις Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων προβλέπονται 93 θέσεις δασολόγων και 76 θέσεις Δασοπόνων. Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Κεντρική Υπηρεσία) θα τοποθετηθούν τρεις δασολόγοι και τρεις δασοπόνοι, ενώ μία θέση δασολόγου προβλέπεται και για την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης, 26 δασολόγοι θα τοποθετηθούν στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.

Λεπτομερή κατανομή των θέσεων δασολόγων και δασοπόνων ανά Υπηρεσία Τοποθέτησης μπορείτε να δείτε στα αρχεία pdf που ακολουθούν:

– ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ

– ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Για την διευκόλυνση τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ επιλέγοντας το πεδίο Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες- Οδηγίες Πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Οδηγίες για την απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης.

Πηγή: dasarxeio.com