Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-2022 στο 4ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης το οποίο θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-2022 στο 4ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης το οποίο θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 4ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης για τους τομείς Οικονομίας και διοίκησης & Πληροφορικής

19-06-2021

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 4ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, για το νέο σχολικό έτος 2021-2022, που αφορούν τους τομείς Οικονομίας και διοίκησης και Πληροφορικής.

Να τονίσουμε πως στην περσινή σχολική χρονιά το 4ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης λειτούργησε με πέντε τμήματα της Α λυκείου, ενώ φέτος θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με την Α Λυκείου και την Β τάξη.

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020-2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από εχτές Παρασκευή 18/6/2021 και ώρα 10.00 έως και την Παρασκευή 02-07-2021 και ώρα 23:59. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-εγγραφές, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis).

Στην περίπτωση ανήλικου/ης μαθητή/τριας ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους το οποίο δε διαθέτει κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά το νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα που έχει καταχωριστεί στο Πληροφοριακό Σύστημα Myschool. Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο σχολείο. Επίσης, στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτούντες/αιτούσες κηδεμόνες ή ενήλικοι/ες μαθητές/τριες δεν διαθέτουν κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα. Εφιστάται η προσοχή, σε περίπτωση γονέων/κηδεμόνων των οποίων τα ατομικά στοιχεία αναγράφονται στο ΓΓΠΣ (taxis) με λατινικούς χαρακτήρες, να ενημερώσουν τον Δ/ντή / Δ/ντρια της σχολικής μονάδας προκειμένου ο/ η τελευταίος/α να καταχωρίσει τα παραπάνω στοιχεία στο ΠΣ Myschool στα πεδία : Όνομα κηδεμόνα – Επώνυμο κηδεμόνα της Καρτέλας Οικογενειακά Στοιχεία, όπως εμφανίζονται στο ΓΓΠΣ (taxis).

Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής καλείστε να στείλετε με email τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου mail@4epal-alexandr.evr.sch.gr ή να μεταβείτε με αυτά στην Σχολική Μονάδα :

  • Το έντυπο της εγγραφής εκτυπωμένο
  • Υπεύθυνη Δήλωση δ'ηλωση για τον Τομέα/ Ειδικότητα
  • Πιστοποιητικό Γέννησης του παιδιού
  • Ταυτότητα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 4ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης για τους τομείς Οικονομίας και διοίκησης & Πληροφορικής