Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ξεκίνησε η κατασκευή των διοδίων στη Μέστη - Ξεκινούν και οι κινητοποιήσεις

Ξεκίνησε η κατασκευή των διοδίων στη Μέστη - Ξεκινούν και οι κινητοποιήσεις

30-03-2017

Aπό χθες, Τετάρτη 29 Μαρτίου άρχισε η κατασκευή του σταθμού διοδίων της Μέστης από την εταιρεία ΑΚΤΩΡ.

Και εφόσον άρχισε η κατασκευή πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

"Για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και την αποφυγή της ταλαιπωρίας του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών στα πλαίσια της κατασκευής του σταθμού διοδίων Μέστης, από αύριο (29-3-2017) έως την 28 Ιουλίου του 2017, στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής και του Ανισόπεδου Κόμβου Μέστης, θα διακόπτεται τμηματικά η κυκλοφορία των οχημάτων στη μία από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται, με κατάλληλη σήμανση, από το ελεύθερο τμήμα της οδού".

Για κινητοποιήσεις μιλά ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑΜΘ και Δήμαρχος κ. Λαμπάκης και καλεί όλους τους θεσμικούς εκπρόσωπους το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 10.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει: 

"Μετά από την προ μηνών σύσκεψη όλων των φορέων για τα μετωπικά Διόδια της Μέστης, μετά την υπόσχεση που λάβαμε από την τότε ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ περί τουλάχιστον λειτουργίας αναλογικών διοδίων, μετά την παραβίαση της άνω υπόσχεσης, μετά την έναρξη εργασιών για την κατασκευή του σταθμού Διοιδίων στην Μέστη, λαμβάνοντας υπ' όψιν την οικονομική εξαθλίωση του λαού της Θράκης και την επικείμενη αποκοπή του από την υπόλοιπη Ελλάδα εάν λειτουργήσουν τα μετωπικά διόδια.

Καλούνται όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι προκειμένου να αποφασίσουμε για τη μορφή των κινητοποιήσεων μας το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 10.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης".