ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Υποδοχή και ενημέρωση ξένων διπλωματών στο τέμενος της Αλεξανδρούπολης.
Ξένοι διπλωμάτες στο μουσουλμανικό τέμενος της Αλεξανδρούπολης
13-05-2025
Ξένοι διπλωμάτες επισκέφτηκαν το μουσουλμανικό τέμενος στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για Πρέσβεις και στελέχη των Πρεσβειών του Ιράν, του Μαρόκου και της Ινδονησίας στην Ελλάδα.
Οι ξένοι επισκέπτες συνοδεύονταν από διπλωματικά στελέχη του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, που υπηρετούν στην Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης.
Την ενημέρωση για τη σημασία των βακουφίων και την ιστορία του τεμένους της Αλεξανδρούπολης, έκανε ο πρόεδρος της τοπικής βακουφικής επιτροπής μουσουλμανικής περιουσίας, Μουαμμέρ Χατζηκερίμογλου.
σαν σημερα
- Gastrade, ΔΕΣΦΑ και Senfluga ενισχύουν τις υποδομές πολιτικής προστασίας και τις σχολικές υποδομές στον Δήμο Αλεξανδρούπολης (video)
(06-11-2025) - Αγριόχοιροι με αφρικανική πανώλη, εντοπίστηκαν πολύ κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα
(06-11-2025) - Πάλι εμπρησμός κάδων στο πάρκο του ΚΕΓΕ στην Αλεξανδρούπολη (video)
(06-11-2025) - Μια χαρά ο Πρωθυπουργός, μετά την ακύρωση της επίσκεψης στη Θράκη
(06-11-2025) - Διαμαρτυρία Σουφλιωτών σήμερα, στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη (video)
(06-11-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







