Κάτι τρέχει στον Έβρο
Θα επαναλειτουργήσει το πρόγραμμα Evros Pass
Το πρόγραμμα Evros Pass, το οποίο θεσπίστηκε ως μέτρο ανακούφισης και αποκατάστασης για τις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ετοιμάζεται για τη νέα του φάση. Όπως ανακοινώθηκε, το πρόγραμμα θα επαναλειτουργήσει εντός του Σεπτεμβρίου, προσφέροντας αυξημένο ύψος επιδότησης στους δικαιούχους.
Παράλληλα με το Evros Pass, προγραμματίζεται η νέα ενεργοποίηση του προγράμματος Business Support. Πρόκειται για μια στοχευμένη δράση που εστιάζει στην άμεση στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής.
Το πρόγραμμα αναμένεται να παράσχει οικονομικά εργαλεία και ενισχύσεις στις τοπικές ιδιωτικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, να ενισχυθεί η ρευστότητα και να επιταχυνθεί η οικονομική ανάκαμψη του νομού.
Οι ανακοινώσεις αυτές έγιναν κατά την διάρκεια της 14ης Συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και Ανασυγκρότηση του Έβρου η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Βύσσα.
- Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Αλεξανδρούπολης
(17-09-2025) - Σήμερα γιορτάζουν οι Αγίες Σοφία, Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη
(17-09-2025) - Παιδιά και ασφάλεια στο διαδίκτυο: συμβουλές για οικογένειες
(17-09-2025) - Οι Τούρκοι άρχισαν να γεμίζουν άλλη μία τεχνητή λίμνη με νερό από τον Έβρο
(17-09-2025) - Αιφνιδιαστική άσκηση ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων - Στην Αλεξανδρούπολη η Κανονιοφόρος "Πολεμιστής"
(17-09-2025)
EN
TR







