Κάτι τρέχει στον Έβρο

Θανατηφόρο ήταν το χθεσινό τροχαίο στα Δίκελλα
Την τελευταία του πνοή άφησε στο ΠΓΝΑ ο οδηγός του χθεσινού τροχαίου ατυχήματος όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Μέσα στο όχημα βρισκόταν και η γυναίκα του που συνεχίζει να χαροπαλεύει για τη ζωή της.
Το φρικιαστικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Εγνατία οδό στο ύψος των Δικέλλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ενός οχήματος με γαλλικές πινακίδες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα και να τραυματιστούν σοβαρά ο οδηγός και η συνοδηγός. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι τραυματίες έχασαν μέλη του σώματος τους.
Ακολουθεί και η επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική Αστυνομία για το χθεσινό τραγικό συμβάν:
"Την 14-7-2021 και ώρα 18.55΄, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής (ύψος Μάκρης), Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί, μία 27χρονη και ένας 37χρονος, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα μεταλλικά κιγκλιδώματα και ανετράπη.
Από το τροχαίο τραυματίσθηκαν και οι δύο επιβάτες του οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες της 15-7-
2021 ο 37χρονος κατέληξε. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης."
- Όλοι θέλουν την Κτηνιατρική Σχολή - Κόντρα Αλεξανδρούπολης - Σουφλίου - Ορεστιάδας
(01-10-2024) - Σήμερα ξεκινά η εμπορική λειτουργία του Τερματικού Σταθμού LNG Αλεξανδρούπολης
(01-10-2024) - Εγκρίθηκαν τα Υδάτινα Πεδία σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη
(01-10-2024) - Σύσταση «Ενεργειακής Κοινότητας Πολιτών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης»
(01-10-2024) - Κατά της σύστασης "Ενεργειακής Κοινότητας" στην ΑΜΑΘ, η Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρούπολης
(01-10-2024)