- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αθλητικό όργανο για παιδιά με αυτισμό θα αγοραστεί με πλαστικά καπάκια
Συνεχίζεται αδιάκοπα η συλλογή από κάθε είδους πλαστικά καπάκια, δήλωσε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Έβρου, Κώστας Ευθυμιάδης.
Με τις ποσότητες που συγκεντρώνονται γίνεται διαρκώς προμήθεια διάφορων αναπηρικών βοηθημάτων βάση των αναγκών που αντιμετωπίζουν αναπηρίες, όπως αυτές έχουν καταγραφεί στη λίστα του Συλλόγου.
Ο κ. Ευθυμιάδης κάλεσε τους Εβρίτες να συνεχίσουν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε να βοηθηθούν άτομα με αναπηρίες τα οποία δεν δικαιούνται αό κρατική επιχορήγηση τέτοιου είδους βοηθήματα και μάλιστα εξέφρασε την εκτίμηση ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι ποσότητες σε καπάκια θα αυξηθούν καθώς η χρήση του εμφιαλωμένου νερού είναι επίσης αυξημένη. «όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε και να συνεχίσουμε τη δράση αυτή» τόνισε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου και μάλιστα υπογράμμισε ότι στόχος του Συλλόγου είναι η προμήθεια ενός ειδικού αθλητικού οργάνου για παιδιά με αυτισμό και σύνδρομο Down.
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





