Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Άγρια συμπλοκή αστυνομικών και αντιεξουσιαστών στην Ορεστιάδα.

Άγρια συμπλοκή αστυνομικών και αντιεξουσιαστών στην Ορεστιάδα.

09-05-2015

Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών σημειώθηκε στις 11 η ώρα το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό πεζόδρομο της Ορεστιάδας.

Ομάδα αστυνομικών με πολιτικά που βρισκόταν στην πόλη για να ενισχύσουν τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις ενόψει της συγκέντρωσης στις Καστανιές, κατά του φράχτη, συγκρούστηκε με μικρή ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρίσκονταν σε μαγαζί στην οδό Αγίων Θεοδώρων, όταν μικρή ομάδα 10 περίπου ατόμων, αντιλήφθηκε την παρουσία τους, άρχισε να τους αποδοκιμάζει να τους ζητά "να φύγουν από εδώ", ενώ κάποιοι τους αποκάλεσαν «χρυσαυγίτες».

Ο επικεφαλής της ομάδας των αστυνομικών τους πλησίασε με σκοπό να ηρεμίσει τα πνεύματα λέγοντας τους ότι άλλος είναι ο λόγος της παρουσίας τους στην περιοχή αλλά οι νεαροί συνέχισαν τις αποδοκιμασίες και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο πρώτος που δέχθηκε και χτύπημα.

Αμέσως ξεκίνησε συμπλοκή ενώ κατά των αστυνομικών εκτοξεύτηκαν καρέκλες και μπουκάλια .

Τέλος συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα μόλις ολοκληρώθηκε η δικογραφία και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Να σημειωθεί πως η συγκέντρωση κατά του φράχτη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις Καστανιές του Έβρου.