Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φιλανθρωπικός αγώνας για καλό σκοπό θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα στην ΕΠΣ Έβρου και την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων
Φιλανθρωπικός αγώνας για καλό σκοπό θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα στην ΕΠΣ Έβρου και την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων

Αγώνας ποδοσφαίρου για καλό σκοπό μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΠΣ Έβρου

17-03-2017

Η ΕΠΣ Έβρου και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης  μαζί με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διοργανώνουν στην Αλεξανδρούπολη φιλανθρωπικό αγώνα την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» ενώ θα δώσουν το παρόν μεγάλα ονόματα του αθλητισμού.

Αναλυτικότερα, αρχηγός  της  Αποστολής  από  το Υπουργείο είναι ο Αντιπλοίαρχος Μίχας  Αθανάσιος  και η Ολυμπιονίκης Επισμηναγός, Θάνου Αικατερίνη.

Με  την  ομάδα  της  Εθνικής  Ενόπλων  αγωνίζονται αρκετοί  ποδοσφαιριστές  της  Super  League όπως  οι  Χαρίσης  Χαρίλαος  και  Μυστακίδης  Ιωάννης της  ομάδας του ΠΑΟΚ, Καρανίκας  Νικόλαος  των  Ιωαννίνων,  Τζανετόπουλος  Αδάμ του  Ηρακλή,  Παπαδόπουλος  Ιωάννης  της  Βέροιας  και πολλοί ακόμα.

Αντί εισόδου θα συλλέγονται στην είσοδο του γηπέδου τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης.