Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αιφνίδιος θάνατος Ανθυπασπιστή στη Σαμοθράκη εν ώρα υπηρεσίας
Βαρύ πένθος επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην τοπική κοινωνία της Σαμοθράκης μετά τον ξαφνικό χαμό ενός στελέχους του Στρατού Ξηράς.
Πρόκειται για έναν Ανθυπασπιστή 53 χρονων ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά του ως Αξιωματικός Υπηρεσίας Διοικητικής Μερίμνης (ΑΥΔΜ).
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου 2026, περίπου στις 20:30, εντός του στρατοπέδου του 41 Συντάγματος Πεζικού «Δημογέροντα Χατζηγεωργή» στο νησί.
Συνάδελφοί του εντόπισαν τον άτυχο στρατιωτικό χωρίς τις αισθήσεις του και άμεσα κινητοποιήθηκε ο ιατρός της μονάδας, παρέχοντάς του τις πρώτες βοήθειες.
Στη συνέχεια διακομίστηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου αναμένεται να αποσαφηνιστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή.
Σ.Καλονιάτη
- Η Ανώτερη Σχολή ΑΚΜΗ και το Επιμελητήριο Έβρου ενώνουν τις δυνάμεις τους
(04-09-2025) - Υποσχέσεις για "μαρίνα" στη Ροδόπη - Η Αλεξανδρούπολη ακόμα περιμένει
(04-09-2025) - Εκδήλωση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ) Δήμου Αλεξανδρούπολης
(04-09-2025) - Για ασυδοσία των εταιρειών δικτύων κοινής ωφέλειας, κάνει λόγο ο Δήμος Αλεξανδρούπολης
(04-09-2025) - Προσλήφθηκε έγκαιρα το προσωπικό καθαριότητας για τα σχολεία της Ορεστιάδας
(04-09-2025)
EN
TR







