ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Σε όλους τους οικισμούς, μετά το πέρας της εξέτασης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέμα τη Διατροφή στην Τρίτη Ηλικία.
Αισύμη: Θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις πίεσης και σακχάρου.
01-06-2015
Το πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ εντάσσεται πλέον στην Κοινωνική Υπηρεσία του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του Δ.Σ. Πολυκοινωνικού Δ. Αλεξανδρούπολης.
Στο πλαίσιο της διεύρυνσης αυτής και έχοντας πάντα υπ’όψιν τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, προγραμματίζονται νέες δράσεις σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας, ξεκινώντας με μετρήσεις πιέσεως και σακχάρου.
Συγκεκριμένα:
· Την Τρίτη 02/06/2015 θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις σακχάρου και πίεσης στον οικισμό Αισύμης ,στον χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος ώρα 9.00 το πρωί.
Σε όλους τους οικισμούς, μετά το πέρας της εξέτασης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέμα τη Διατροφή στην Τρίτη Ηλικία.
σαν σημερα
- Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






