ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ακατάλληλο για πόση το νερό σε περιοχή του δήμου Σουφλίου
25-10-2019
Αποκλίσεις από συγκεκριμένες χημικές παραμέτρους που το καθιστούν μη ασφαλές προς πόση και διαπιστώθηκε ότι παρουσιάζει το πόσιμο νερό στην στην Πηγή περιοχή Ζωοδόχου Πηγής στα Λάβαρα.
Ανακοίνωση του δήμου Σουφλίου αναφέρει ότι η ακαταλληλότητα του νερού διαπιστώθηκε μετά από χημικές αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Πηγή.
Η ανακοίνωση:
Η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Σουφλίου σας ενημερώνει ότι μετά από χημικές αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Πηγή περιοχή Ζωοδόχου Πηγής στα Λάβαρα προέκυψε η ακαταλληλότητα του νερού από χημικής άποψης σύμφωνα με το ΦΕΚ 3282/Β/19.09.2017. Παρακαλούμε οι κάτοικοι να μην καταναλώνουν νερό από την παραπάνω Πηγή.
σαν σημερα
- Μονοδρομείται κεντρικός δρόμος στην Αλεξανδρούπολη
(22-01-2020) - Σε δύο χρόνια θα είναι έτοιμος ο νέος χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων στα Αλώνια Σαμοθράκης
(22-01-2020) - Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
(22-01-2020) - «Sextortion scam»: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί για νέα απάτη
(22-01-2020) - Χρήστος Δερμεντζόπουλος: "Δεν πρόκειται να κλείσει κανένα Ταχυδρομείο στην περιοχή μας"
(22-01-2020)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ