Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Με πορεία από το δασαρχείο της Αλεξανδρούπολης στο δημαρχείο της πόλης, οι κυνηγοί, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους στην απόφαση της Κυβέρνησης.
Με πορεία από το δασαρχείο της Αλεξανδρούπολης στο δημαρχείο της πόλης, οι κυνηγοί, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους στην απόφαση της Κυβέρνησης.

«Ακούει – ακούει ο πρωθυπουργός;» βροντοφώναξαν οι κυνηγοί στην Αλεξανδρούπολη (video)

03-12-2023

Με τα συνθήματα «Ανοίξτε τώρα το κυνήγι»,  «Ακούει – ακούει ο πρωθυπουργός;» και «ο πρωθυπουργός ακούει τον σφυγμό των κυνηγών και των επαγγελματιών του Έβρου;». βγήκαν στους δρόμους της Αλεξανδρούπολςη την Παρασκευή οι κυνηγοί του Έβρου.

Με πορεία από το δασαρχείο της Αλεξανδρούπολης στο δημαρχείο της πόλης, οι κυνηγοί, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους στην απόφαση της Κυβέρνησης να απαγορεύσει το κυνήγι στο Δέλτα του Έβρου.


Με πανό και συνθήματα οι κυνηγοί στηλίτευσαν την ανεξήγητη και αδικαιολόγητη εμμονή της κυβέρνησης, εκπεφρασμένη δια του υπουργού ΠεριβάλλοντοςΘεόδωρου Σκυλακάκη, να μην επιτρέπεται η θήρα όλων των ειδών, με βάση τη Ρυθμιστική σε πολύ μεγάλο μέρος του νομού, που δεν έχει αγγίξει η πρόσφατη πυρκαγιά.

Στο πλευρό των διαδηλωτών στάθηκε και ο βουλευτής Έβρου του κόμματος Ελληνική Λύση και τέως πρόεδρος του Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα, Πάρης Παπαδάκης.