Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το Πάρκο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους πολίτες, στην αρχή της νέας χρονιάς
Το Πάρκο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους πολίτες, στην αρχή της νέας χρονιάς

Αλεξ/πολη: Το 2016 θα είναι έτοιμο το πάρκο Αλτιναλμάζη.

29-06-2015

Το Κηποθέατρο των 1.300 θέσεων στο πάρκο Αλτιναλμάζη (Παρμενίωνας), με τις μέχρι τότε πληροφορίες, θα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει μέχρι τα τέλη του Μάη. Όμως, κάτι τέτοιο, τελικά, δεν στάθηκε ικανό να πραγματοποιηθεί.

Ο Δήμαρχος Αλεξ/πολης, κ. Βαγγέλης Λαμπάκης, με δήλωσή του στην κάμερα του Thrakinet, εξήγησε πως δεν είναι δυνατόν μέσα σε 80 στρέμματα γης να πάρουμε ενα μικρότερο κομμάτι, στο οποίο θα στεγαστεί το Κηποθέατρο. Κάτι τέτοιο θα ήταν και άκομψο και ασύμβατο.

Έτσι, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί το παλαιό θέατρο, στο οποίο αντί για 1.300 θέσεις, το Κηποθέατρο θα έχει 900, αλλά με βελτιωμένο πάτωμα και διάζωμα και κατάλληλα διαμορφωμένα αποδυτήρια.

Εντός ολίγων ημερών θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή της αποχέτευσης για τα όμβρια ύδατα, και σύμφωνα με τον σχεδιασμό, σε 5 - 6 μήνες θα έχουν ολοκληρωθεί όλα, κατά τον κ. Λαμπάκη. Θα έχουμε, δηλαδή, ένα πάρκο 80 στρεμμάτων, ένα αναψυκτήριο 650 τ.μ., κηποθέατρο, αποδυτήρια, περίπτερα και πολύ φιλικό περιβάλλον.

Το Πάρκο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους πολίτες, στην αρχή της νέας χρονιάς, δηλαδή την 1η Ιανουαρίου 2016.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Thrakinet: