Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Αθλητικά Νέα

Διαπρέπουν οι Αλεξανδρουπολίτες στους αγώνες Motocross
Διαπρέπουν οι Αλεξανδρουπολίτες στους αγώνες Motocross

Αλεξανδρούπολη: 12χρονη μαθήτρια πρώτη σε αγώνα Motocross βορείου Ελλάδος

01-12-2017

Μια δωδεκάχρονη μαθήτρια από την Αλεξανδρούπολη, έγραψε ιστορία στο Motocross μιας και είναι η πρώτη Ελληνίδα Γυναίκα Αθλήτρια Αγώνων Motocross, που κατακτά την πρώτη θέση.

Πρόκειται για την Μανδάνη Δέσποινα, η οποία ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου μετά τη συμμετοχή της σε επίσημο αγώνα MOTOCROSS της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε..

Η Δέσποινα είναι 12 χρονών και πηγαίνει στην πρώτη τάξη του γυμνασίου, ενώ με το συγκεκριμένο άθλημα ασχολείται από 7 χρονών.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον πατέρα της Δέσποινας, κ. Μανδάνη Γιώργο ο οποίος μας επισήμανε πόσο χαρούμενος είναι γι' αυτή της τη νίκη μιας και όπως μας τόνισε ήταν απρόσμενη η πορεία της μικρής του σε ένα τέτοιο ανδροκρατούμενο άθλημα.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ


Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο 3ος από τους 4 αγώνες του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες. Ο 4ος και τελευταίος θα πραγματοποιηθεί στα Γιαννιτσά.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως 2ος στο βάθρο ήταν και πάλι 12χρονος μαθητής από την Αλεξανδρούπολη, ο Βαγγελακάκης Σταύρος.

Τα δύο παιδιά είχαν συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2017 κατακτώντας ο Βαγγέλης την 4η θέση και η Δέσποινα την 5η.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Μοτ/των Έβρου Αλεξανδρούπολης (ΛΕΜΕ) κ. Κριτού Κριτής τόνισε πόσο υπερήφανος είναι για τα μέλη της λέσχης.

"Αυτοί οι δύο μικροί αθλητές μας έχουν κάνει υπερήφανους όχι μόνο σαν λέσχη αλλά και σαν πόλη. 2 Αλεξανδρουπολίτες διαπρέπουν στους αγώνες motocross κι έτσι διαφημίζουν την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα".